Vakantie
        met kinderen

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuizen zijn populair

Vakantiehuizen zijn populaire accommodaties voor gezinnen met kinderen om de vakantie door te brengen, zo blijkt uit onderzoek van D-reizen. Bijna 40% geeft de voorkeur om de vakantie in een vakantiehuis door te brengen ten opzichte van andere accommodatie types. Ga meteen naar alle kindvriendelijke vakantiehuizen.


Suggesties

Belvilla's voor de hele familie
Topic Travel vakantiehuizen
Met wie?

Baby / Peuters
Kinderen (4+)


Ideale accommodatie

Een vakantiehuis, bungalow of chalet is natuurlijk bij voorbaat al de ideale accommodatie voor een gezin met kinderen. Een speciale kinderkamer, een ruime slaapkamer voor jezelf en een grote woonkamer waarin gegeten, gerust en gespeeld kan worden. Ook een fijne keuken is goud waard, en extra hulpjes als een vaatwasser en wasmachine.

Kindvriendelijke vakantiehuizen

HappyHome.nl Kindvriendelijke vakantiehuizen zijn meestal voorzien van een kinderbedje, -stoel, -box en traphekje. Sommige accommodaties hebben ook kinderveilige stopcontacten, kinderspeelgoed, spelletjes, knuffels of boeken. Buiten vind je vaak een schommel, wip en/of zandbak. Wat er precies aanwezig is, verschilt per vakantiehuis, en kan je het beste opzoeken in de beschrijving van het vakantiehuis zelf. Vaak is in de directe omgeving ook vermaak te vinden voor kinderen. Ga naar alle kindvriendelijke vakantiehuizen.

Kindvriendelijke vakantieparken

Een vakantiehuis in een vakantiepark is ook een goede bestemming voor een vakantie met kinderen. De bungalows, vakantiehuisjes en appartementen zelf bieden vaak niet iets extra's, maar op het park is er genoeg te doen voor de kinderen. Ook is er in de schoolvakanties vaak een animatieteam. Ga naar de Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland, of de Kindvriendelijke vakantieparken in Europa.
Ga je met een peuter op stap, kijk dan bij: Vakantieparken in Nederland met een peuter.
Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl