Vakantie
        met kinderen

Vakantie met kinderen in Nederland

Veel gezinnen met kinderen gaan in Nederland op vakantie. En dat kan ook heel goed. Geen gedoe met het vliegtuig of een lange autorit, maar gewoon lekker dichtbij. En het is meestal goedkoper dan een vakantie in het buitenland.

Met baby of peuter in Nederland

Met baby in Nederland
Kamperen met baby
Kamperen met peuter
Boerderijvakantie
Vakantiepark met peuter
Attractiepark met peuter
Met schoolkinderen en pubers in Nederland

Kamperen in Nederland
Glamping in Nederland
Tienercampings
Naar de Waddeneilanden
In een bungalowpark of vakantiepark
Mini-vakanties en hotels in Nederland
Bij een attractiepark


Kamperen in Nederland

In Nederland heb je veel campings die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Grote campings, kleine campings, campings met vermaak, natuurcampings, kamperen bij de boer, of Glamping in een luxe safaritent. Heb je pubers? Zoek dan een camping uit waar ook wat voor hun te doen is. Een camping waar andere tieners komen, met een hangplek, disco, of animatie speciaal voor de pubers. Neem een kijkje bij de Tienercampings.

Met kleine kinderen
Kamperen met baby
Kamperen met peuter
Met schoolkinderen en pubers
Kamperen met kinderen
Tienercampings
Luxe kamperen
Glamping in Nederland


Vakantiepark in Nederland

vakantie in nederland Er zijn veel vakantieparken in Nederland die geschikt zijn voor een vakantie met kinderen. Meestal liggen ze midden in een mooi natuurgebied, aan het strand of in de bossen, zodat je van de natuur kunt genieten. Wandelen, fietsen, er even lekker op uit met het gezin. De meeste vakantieparken hebben een kindvriendelijk zwembad, speeltuin, animatie, etc. Er zijn ook vakantieparken in Nederland zonder animatie. Op deze parken kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in de natuur, lekker ravotten, met zand en water spelen, ontdekken en plezier maken.

Vakantieparken in Nederland met:
- Peuters / kleine kinderen
- Schoolkinderen
- Kinderbungalows


Waddeneilanden

Geniet van de wadden en verblijf op een van de eilanden, even helemaal weg en toch dichtbij huis. Sinds 2009 staat de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een mooie erkenning voor dit bijzondere getijdenlandschap.
De eilanden zijn allemaal anders qua natuurlijke omgeving, geschiedenis en cultuur. Texel is het grootste eiland met de meeste voorzieningen, Terschelling kenmerkt zich door cultuur (Oerol) en Ameland staat het sterkst voor het eilandgevoel. Vlieland laat zich identificeren door rust en design, terwijl Schiermonnikoog dit het meest doet door natuur. Ga naar het reisaanbod op de Waddeneilanden.


Pretpark in Nederland

Een vakantie bij een pretpark is genieten met het hele gezin. Meestal heb je vrij toegang tot het pretpark tijdens je verblijf. Bij Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos heb je zelfs onbeperkt toegang tot 5 dagattracties. Zijn je kinderen nog klein, kijk dan bij de attractieparken voor peuters.

Wil je in het buitenland een pretpark bezoeken, kijk dan bij Attractieparken in Europa, of Disney Parijs.


Mini-vakanties en hotels in Nederland

Wil je even luxe relaxen dan kun je kijken bij de mini-vakanties en kindvriendelijke hotels in Nederland. Vaak bieden ze arrangementen voor gezinnen aan, zodat je er echt even helemaal uit bent.

Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl