Vakantie
        met kinderen

Verre vakantie met kinderen

Met je kinderen op een verre vakantie gaan kan heel goed. Je kunt kiezen voor een strandvakantie in de tropische zon, maar een ook verre rondreis is goed mogelijk met kinderen.

Verre zon- en strandvakantie

verre zon en strandvakantie Een verre zonvakantie met kinderen is heerlijk. Je bent er echt even helemaal tussenuit, en geniet van de zon, zee, strand, zwembad, etc. Er zijn genoeg tropische bestemmingen die voor kinderen prima te doen zijn. Je moet er alleen wel even voor in het vliegtuig zitten, en je hebt een tijdverschil met Nederland. Maar als je je instelt op de lange vlucht, en de eerste dagen rustig aan doet, dan zit je na een paar dagen helemaal in het ritme van je tropische bestemming en is het genieten!

Kindvriendelijke verre zonnige bestemmingen

Ga voor de aanbieders van kindvriendelijke verre zonbestemmingen naar verre zonvakantie met kinderen, reis je met kleinere kinderen, kijk dan bij: verre zonvakantie met peuter.

Luxe verre zonvakanties

Wil je er echt even helemaal tussenuit, dan kun je kiezen voor een luxe verre zonvakantie op een van de paradijselijke bestemmingen van Club Med. Club Med heeft resorts op de mooiste plekjes ter wereld, allemaal met uitstekende faciliteiten. Vakantie voor ouders én hun kinderen!

Verre rondreizen met kinderen

verre rondreis Een verre rondreis met je kinderen is heel bijzonder. Samen op ontdekkingsreis met je gezin. Nieuwe, mooie plekken op de wereld ontdekken, en spannende dingen meemaken. Er zijn meerdere reisorganisaties die verre rondreizen met kinderen organiseren. Vaak zijn de reisschema's bij deze reizen aangepast aan de kinderen. De hotels zijn kindvriendelijk en hebben vaak een zwembad. En er gaan andere kinderen mee, dat is leuk en handig, vakantievriendjes reizen dus gewoon mee. Ga voor meer informatie en tips naar verre reizen met kinderen.

Aanbieders verre rondreizen:

- Verre rondreizen met kinderen
- Single Parent reizen (verre rondreizen voor eenoudergezinnen)
- Verre rondreizen met pubers
Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl