Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de nieuwste/leukste vakantiebestemmingen met kinderen, last minutes, speciale aanbiedingen, kinderkortingen, etc.

E-mail adres:
Voornaam:

Je ontvangt maximaal 1 keer per maand een e-mail met speciale vakantie aanbiedingen. Ook staan er acties in, die vanwege het tijdelijke karakter maar even op de website geplaatst worden. De nieuwsbriefleden krijgen de leukste tips en de beste aanbiedingen als eerste te zien.

Vakantie met kinderen-woordenlijst

Daarbij ontvang je ook gratis onze ‘vakantie met kinderen’-woordenlijst, om mee te nemen op vakantie. In het buitenland is het namelijk handig om bepaalde woorden in de eigen landstaal te kennen. Het kan lastig zijn om een probleem te omschrijven wanneer je de juiste woorden niet kent.

De woordenlijst geeft een vertaling van handige ‘vakantie met kinderen’-woorden zoals: fopspeen, klamboe, zwembandjes / vleugeltjes, borstkolf, kunstvoeding, spruw, koorts, luier-uitslag, oorontsteking, etc. De woorden zijn verdeeld in 3 categorieën:

  • Algemene woorden
  • Baby, borstvoeding, kunstvoeding
  • Ziekte, gezondheid

De woorden zijn vertaald in de volgende 5 talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Aanmelden

Vul hieronder je e-mail adres en je voornaam in. Klik op “Verzenden” en je krijgt vervolgens een e-mail die je vraagt om de inschrijving te bevestigen. Wanneer je je aanmelding bevestigd hebt krijg je je ‘vakantie met kinderen’-woordenlijst, en kan jullie vakantie echt beginnen!

E-mail adres:
Voornaam:

Je aanmelding verplicht je tot niets. Onder iedere e-mail die wij sturen staat een link om je uit te schrijven.