Reisaanbod jeugdkamp zomerkamp

Simbo KiddyKidz: vakanties in Nederland voor kinderen van 4-7 en 7-10 jaar. De vakanties bieden alle soorten activiteiten die kinderen in deze leeftijdsgroep leuk vinden zoals; paardrijden, adventure, creatieve activiteiten, survival, zeilen, surfen en dierenverzorgen in een dierentuin. De vakanties hebben een duur van 3 tot 7 dagen en zijn geheel inclusief (verblijf, alle maaltijden, tussendoortjes etc).

Simbo Dynamigo: vakanties voor kinderen en jongeren van 10-13 en 13-16 jaar. De vakanties vinden plaats op verschillende locaties in Nederland en Europa en bieden activiteiten zoals: paardrijden, adventure, creatieve activiteiten, duiken, parapentevliegen, een taal leren, survival, zeilen, kitesurfen, strand, skiën en snowboarden, strand & uitgaan en dierenverzorgen in een dierentuin. De vakanties hebben een duur van 7 dagen tot 2 weken en zijn geheel inclusief.

Simbo FreeStyle jongerenvakanties: vakanties in Nederland en Europa voor jongeren van 16-19 jaar. De vakanties bieden activiteiten zoals; paardrijden, adventure, duiken, parapentevliegen, een taal leren, survival, zeilen, kitesurfen, strand, skiën en snowboarden en strand & uitgaan. De vakanties hebben een duur van 7 dagen tot 2 weken en zijn geheel inclusief.

Mambo Jeugdvakanties (vanaf 16 jaar). Wil jij voor het eerst zonder je ouders op vakantie? Dan kost het je misschien moeite om ze ervan te overtuigen dat jij volwassen genoeg bent om zelfstandig op vakantie te gaan. Je ouders willen wellicht dat je onder begeleiding op vakantie gaat, maar jij hebt geen zin in al die regeltjes, bedtijden en kinderachtige spelletjes.

Mambo heeft nu ook jeugdvakanties. Er gaan leuke reisleiders mee die er samen met jou en je reisgenoten een geweldige jeugdvakantie van maken. En je hoeft niet bang te zijn voor kinderachtige regeltjes en spelletjes. We maken er gewoon een mooie vakantie van, en wanneer we op een feestje zijn waar het pas gezellig wordt om 02.00 uur, dan blijven we gewoon! Maar natuurlijk zorgen onze reisleiders er ook voor dat je na een superleuke uitgaansavond weer veilig op de camping terugkomt.

Sunplugged jongerenvakanties biedt zonvakanties naar bestemmingen zoals Chersonissos, Lloret de Mar, Albufeira en Sunny Beach. Ze hebben daar de beste feesten, stranden en events voor je uitgezocht. Op alle bestemmingen is Sunplugged reisleiding aanwezig, ze geven je tips & tricks voor de leukste clubs, Sunplugged events, etc. Wat dacht je van een jeepsafari in Chersonissos, of een boozecruise in Sunny Beach? Sunplugged biedt vakanties aan voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar.