Reisaanbod jeugdkamp zomerkamp

SurfblendJuniorcamps van Surfblend: surfkampen voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Geniet een week lang van surflessen, aquapark, paintball, hoogteparcours, beachgames etc. tijdens een junior surfkamp in Nederland of Frankrijk. Surf, fun & adrenaline! De meeste activiteiten, volpension en surflessen zijn inbegrepen in de prijs.

Youth zomerkampen in het buitenland, voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar. Surflessen en halfpension zijn op het Youthcamp inbegrepen. Ook heb je de mogelijkheid om mee te doen met leuke activiteiten zoals mountainbike, wakeboard, waterpark etc. Youthcamp: dé onvergetelijke zomervakantie voor jongeren die houden van surfen, sporten en relaxen onder de zon.

Mambo Jeugdvakanties (vanaf 16 jaar). Wil jij voor het eerst zonder je ouders op vakantie? Dan kost het je misschien moeite om ze ervan te overtuigen dat jij volwassen genoeg bent om zelfstandig op vakantie te gaan. Je ouders willen wellicht dat je onder begeleiding op vakantie gaat, maar jij hebt geen zin in al die regeltjes, bedtijden en kinderachtige spelletjes.

Sunplugged jongerenvakanties biedt zonvakanties naar bestemmingen zoals Chersonissos, Lloret de Mar, Albufeira en Sunny Beach. Ze hebben daar de beste feesten, stranden en events voor je uitgezocht. Op alle bestemmingen is Sunplugged reisleiding aanwezig, ze geven je tips & tricks voor de leukste clubs, Sunplugged events, etc. Wat dacht je van een jeepsafari in Chersonissos, of een boozecruise in Sunny Beach? Sunplugged biedt vakanties aan voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar.

Jongerenvakanties van D-reizen: de beste deals. Maar die voordelige vakantie moet natuurlijk wél voldoen aan een aantal eisen: veel zon, zee, strand en goede feesten. Er gaan leuke reisleiders mee die er samen met jou en je reisgenoten een geweldige jeugdvakantie van maken. En je hoeft niet bang te zijn voor kinderachtige regeltjes en spelletjes. We maken er gewoon een mooie vakantie van!