KidsClub vakantie

KidsClub vakantieEen KidsClub vakantie is een vakantie waarbij er allerlei activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen. Dit kan echt superleuk zijn, de kinderen zijn lekker bezig met leuke activiteiten en de ouders hebben even tijd voor zichzelf.

De activiteiten worden georganiseerd door een speciaal daarvoor opgeleid team, dus je kunt je kinderen met een gerust hart een paar uurtjes achterlaten.

KidsClub vakantie – ideeën:

Op de volgende pagina’s vind je leuke ideeën voor jouw KidsClub vakantie:

KidsClub vakantie

De kinderactiviteiten worden georganiseerd door een KidsClub. Ook in het buitenland zijn er veel Nederlandstalige KidsClubs. De KidsClubs zijn altijd op leeftijd ingedeeld, en soms zijn er zelfs KidsClubs voor tieners. De kinderen hebben een heerlijke tijd met hun leeftijdsgenootjes in de gezellige KidsClubs. Er zijn KidsClub vakanties in o.a. Turkije, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Nederland.

Vakantievriendjes

Omdat de activiteiten georganiseerd worden in verschillende leeftijdsgroepen zullen je kinderen snel andere kinderen leren kennen en vakantievriendjes maken.

KidsClub voor baby’s (0-2 jaar)

KidsClub vakantie met Ko & KikiTijdens een vakantie met een BabyClub is er in je accommodatie vaak een babybedje, kinderstoel, box, babyfoon, flessenwarmer, etc. al aanwezig. In de BabyClub worden de baby’s verzorgd door ervaren medewerkers die ze zorg en aandacht geven, leuke spelletjes met ze doen, en ze in bed leggen voor hun middagslaapje.

Ook hebben ze vaak een oppasservice, zodat jij ook zelf even iets zonder je baby kunt ondernemen. Niet alle BabyClubs hebben hetzelfde aanbod, dus kijk van te voren goed wat er in de BabyClub van jouw keuze aangeboden wordt om teleurstelling te voorkomen.

KidsClub voor kids van 3-12 jaar

De KidsClub voor kids van 3-12 jaar organiseert een afwisselend programma zoals knutselen, een speurtocht, springkussen, zandkastelen bouwen op het strand, spelen met en in het water, raadspelletjes, avontuurlijke spelen, schat-zoeken, spelen in de natuur, raadspelletjes, sportfestijn, ’s avonds een minidisco, of eens per week een showavond. Het programma verschilt per KidsClub.

KidsClub voor tieners / pubers

Een eigen hangout en vette activiteiten. Op vakantie lekker chillen met andere tieners? Hiervoor moet je bij een Kidsclub voor tieners zijn. Hier vinden ze actie, sport en plezier zoals tieners het willen.

Familiekamers

Tijdens een KidsClub vakantie kun je meestal verblijven in een mooie ruime familiekamer. Op sommige plekken hebben ze familiekamers met een aparte slaapkamer, zodat je ’s avonds nog even rustig kunt zitten terwijl je kinderen al slapen.
Ga naar de Hotels en appartementen met KidsClub.

Luxe stacaravans, safaritenten en chalets / appartementen

Bij de campings met een KidsClub kun je verblijven in compleet ingerichte bungalowtenten, luxe stacaravans, safaritenten of chalets / appartementen. Op sommige campings kun je ook met je eigen tent of caravan komen kamperen.
Ga naar de Campings met KidsClub.

All Inclusive KidsClub vakantie

kidsclub vakantieWil je echt even helemaal ontspannen, dan kun je ook kiezen voor een All Inclusive vakantie met KidsClub. Bij de All Inclusive vakanties zijn namelijk het eten en drinken gratis, maar er is ook altijd een leuke KidsClub.

Terwijl je kinderen knutselen, een speurtocht doen, sporten of iets anders leuks, kun jij even lekker uitrusten. De KidsClubs bij All Inclusive vakanties zijn ook altijd onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen.