Hotels en appartementen met KidsClub

Wanneer je op een vakantie wilt gaan met een KidsClub dan is er veel keus. Meerdere hotels en appartementen bieden KidsClubs. Leuke gezellige clubs, waar afwisselende activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen. Altijd in verschillende leeftijdsgroepen, dus voor ieder wat wils, de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen! En de ouders hebben even tijd voor zichzelf….

Overzicht KidsClubs


Alle KidsClubs op een rij:

Kids’ Club by TUI: voor stoere kids en blije ouders. De kids vermaken zich uitstekend met activiteiten zoals tekenen, knutselen, dansen, speurtochten maken en een minidisco. En jij geniet, want je kinderen hebben het naar hun zin. In de Kids’ Club by TUI is 5 dagen per week een professioneel Nederlandstalig animatieteam voor kinderen van 3 tot 11 jaar, opgesplitst in 2 leeftijdsgroepen (3 t/m 5 jaar, en 6 t/m 11 jaar).

KidsWorldClub: voor iedereen de perfecte vakantie. Ze hebben KidsClubs voor alle leeftijden: BabyWorld (0-2 jaar), KidsWorld (3-11 jaar), Yo!World (11-16 jaar), en ze hebben hele mooie Waterparken (voor alle leeftijden).
Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt KidsWorldClub nog wel aan op 4 bestemmingen:
Aqualand Village op Corfu (Griekenland), Marinda Garden op Menorca (Spanje), en Aqua Fantasy en Eftalia Splash Resort in Turkije.

4Kids van Corendon: vakantiefeest voor kinderen. Maar stiekem natuurlijk net zo’n groot feest voor jou als vader of moeder. Want zeg nou zelf; als de kinderen de hele dag de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes en de coole jongens en meiden van het 4Kids Team, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk? 4Kids is er voor kinderen van 3 t/m 11 jaar.

Robinson: een perfect georganiseerde vakantie, waar alles kan maar niets hoeft! Ze hebben de Roby Baby Club (baby’s en peuters tot 3 jaar), Roby Club voor de Mini’s (3-5 jaar) en de Maxi’s (6-7 jaar), Roby fun, creatief en sport (8-12 jaar) en ROBS (13-17 jaar).

ClubMed: luxe vakantie met kinderen met de leukste kinderclubs. Ze hebben Clubs voor: Baby’s 4 t/m 23 maanden, Peuters 2 en 3 jaar, Kinderen 4 t/m 10 jaar, en Jongeren 11 t/m 17 jaar.

Pierre & Vacances heeft 16 vakantieparken in Frankrijk en Spanje en maakt deel uit van de Center Parcs groep. 17 vakantieparken bieden tijdens de schoolvakanties Nederlandse animatie. De animatie is onderverdeeld in een Baby club (3 maanden tot 3 jaar), Kids Club (3 tot 12 jaar), en Teens club (13 tot 18 jaar).


KidsClubs in Nederland:

Koos Kids Club van Roompot. Samen met Koos Konijn wordt de vakantie extra leuk. Met de Koos Activiteitenkaart kunnen de kinderen deelnemen aan alle knutsel- en sportactiviteiten die worden georganiseerd.

De Bollo Club bij Landal GreenParks. Bollo de Beer organiseert leuke activiteiten voor de kinderen en is gek op een dansje! De Bollo Club is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos worden regelmatig leuke shows georganiseerd. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

Meer KidsClub

Meer lezen over vakanties met KidsClub? Ga naar KidsClub vakantie.