Weekendje weg met kinderen

weekendje wegEr is oneindig veel keus voor een weekendje weg met kinderen. Leuke uitstapjes zoals kamperen bij de boer of logeren in de buurt van een attractiepark. Van luxe tot eenvoudig; overnachten in een hotel, appartement of kamperen.

Veel hotels bieden logeer mogelijkheden aan inclusief toegang tot attractieparken, musea en shows. Campings en bungalowparken bieden hetzelfde inclusief allerlei animatie en activiteiten voor de kinderen.

Weekendje weg – ideeën:

Op de volgende pagina’s vind je leuke ideeën voor jouw weekendje weg:

Samen genieten

Samen met de kinderen kan er iets ondernomen worden, maar de kinderen kunnen ook met leeftijdgenoten een deel van het weekendje weg vieren. Overal wordt er rekening gehouden met kinderen. Zodat zowel de ouders als de kinderen kunnen genieten van het weekendje weg. De kinderen kunnen deelnemen aan een kinderprogramma of aan allerlei sport en spel activiteiten met en zonder hun ouders.

In Nederland of over de grens?

Overal zijn er hotels, campings en bungalowparken met speciale kinder-arrangementen. Van uitwaaien aan de kust of op de Waddeneilanden, in het puntje van Limburg wintersporten, tot een Citytrip ergens in Europa behoren tot de mogelijkheden. Ga op ontdekkingstocht en zie dat er veel mogelijk is voor een leuk weekendje weg met kinderen.

We hebben een selectie gemaakt van de leukste weekendjes weg met kinderen. Ben je op zoek naar een leuke bestemming, kijk dan bij Weekendje weg in Nederland of Weekendje weg in Europa.