Kindvriendelijke vakantie

kindvriendelijke vakantieEen kindvriendelijke vakantie is een vakantie waarbij er bij de faciliteiten ook rekening is gehouden met (kleine) kinderen. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van een kinderbedje en kinderstoel in de accommodatie. En een speeltuin, of een zwembad met apart kinderbad. Of dat er in de buurt ook voor kinderen genoeg te beleven valt. Denk hierbij aan een bos, strand, attractiepark, etc.

Kindvriendelijke vakantie – ideeën:

Op de volgende pagina’s vind je leuke ideeën voor jouw Kindvriendelijke vakantie:

Kamperen met kinderen

Met je eigen tent op pad, of huur een compleet ingerichte tent of luxe stacaravan, het kan allemaal! Kamperen met kinderen is heerlijk, lekker de hele dag buiten en veel andere kinderen om mee te spelen. Zowel in Nederland als in Europa zijn veel kindvriendelijke campings te vinden, campings die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met kinderen. Vaak met zwembad, en soms ook met vermaak. Hou je meer van wat kleinere landelijke campings, dan kan dat ook. Op Kindercampings Nederland vind je de leukste kindercampings in Nederland.

Kindvriendelijke vliegvakantie

Veel touroperators bieden kindvriendelijke vliegvakanties aan. Dit zijn voornamelijk vakanties in Europa met verblijf in een kindvriendelijk hotel, soms ook met familiekamers. Bij deze vakanties is er genoeg te doen voor de kinderen, zodat ook de ouders van hun welverdiende vakantie kunnen genieten.

Kindvriendelijke vakantie weg van de massa

Kindvriendelijke vakanties midden in de natuur, in de couleur locale van het land, weg van de massa en anders dan anders. Voor gezinnen die willen genieten van de rust, de natuur en ongestoord willen genieten van hun vakantie. Ga naar de Kindvriendelijke vakanties weg van de massa.

Twee vakanties in één

Profiteer van het beste uit twee werelden door 2 verschillende vakanties in 1 te doen. Naar Italië of Spanje? Actief of juist luieren? Rondreizen of een strandvakantie? Doe allebei tegelijk, eerst een weekje in de bergen, daarna een weekje aan zee. Naar een wereldstad in combinatie met een strandvakantie. Twee puzzelstukjes die samen de vakantie compleet maken. Er zijn heel veel leuke combinaties mogelijk.

Vakantie met vermaak voor de kinderen

Vakanties met animatie voor de kinderen en soms ook voor de ouders. Je bent niet verplicht hieraan deel te nemen, alles kan en niets hoeft tijdens deze vakanties. De kinderanimatie is meestal onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën, zodat de activiteiten aansluiten bij de belevingswereld van je kinderen, en ze waarschijnlijk snel nieuwe vakantievriendjes zullen maken. Kijk verder bij: KidsClub vakantie.

Of kijk meteen bij:

All inclusive kindervakantie

All inclusive? Kinderen zijn er dol op! Bij All Inclusive kindervakanties kunnen de kinderen drankjes halen wanneer ze zin hebben, en soms zijn de ijsjes ook gratis. All inclusive familiehotels vind je in Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte. Meestal zijn het mooie grote resorts met zwembaden, kinderzwembad, glijbanen, speeltuin, en familiekamers. Een all inclusive met kinderen is een echte aanrader!