Peutervriendelijke appartementen en hotels

Kindvriendelijke accommodaties, familiekamers, ideaal voor gezinnen met peuters. Soms ook met aantrekkelijke kinderkortingen.

Peutervriendelijke appartementen en hotels – ideeën:

Op vakantie met baby’s en peuters met TUI. TUI heeft vakantieparken, hotels en campings geselecteerd die zeer geschikt zijn voor ouders en de allerkleinsten.
Op veel bestemmingen hebben ze de Kids’ Club by TUI, hier kan je peuter terecht voor een leuk en afwisselend activiteitenprogramma. Spelen, sporten en knutselen met vakantievriendjes. Knuffelen, handjes geven en dansen. Van schatzoeken en cakejes bakken tot zelf in de spotlights staan en de sterren van de hemel zingen. De leiding is in handen van een professioneel en ervaren team.

Center Parcs: het ultieme speelparadijs voor de allerkleinsten. Een vrolijk, veilig kinder-doe-bad, voorleesverhaaltjes in de Market Dome, een kindermenu in elk restaurant, je peuter voelt zich de koning te rijk. Een schaterlach op de waterglijbaan. Trots op de fiets. Helemaal opgaan in de show van Orry & Vrienden. Geniet van je peuter, van opstaan tot bedtijd.

Robinson heeft peutervriendelijke vakanties met mooie kamers, zwembaden, en leuke activiteiten voor peuters. Peuters tot 3 jaar kunnen terecht bij de Roby Baby Club, en voor de oudere peuters (3-5 jaar) is er de Roby Club voor de Mini’s. Ze doen zoveel mogelijk buiten op een speelse manier en de peuters vinden het super. In alle Clubs is kinderopvang bij te boeken. Klik op ROBY Baby (0 tot 3 jaar), of ROBY Club (3 tot 7 jaar) voor meer informatie over de Clubs.

Club Med: vakantie voor ouders én hun peuters! Met educatieve spelletjes, middagslaapjes, aangepaste maaltijden, etc. Peuters tot 23 maanden kunnen terecht bij de Baby Club Med. De peuters van 2 t/m 3 jaar doen nieuwe energie en ervaringen op in de Petit Club Med.

KidsWorldClub heeft perfecte vakanties voor gezinnen met peuters: kindvriendelijke accommodaties, familiekamers, en mooie zwembaden en waterparken. Afhankelijk van de leeftijd van je peuter kun je kiezen voor BabyWorld (0-2 jaar), of KidsWorld (3 – 11 jaar). Waterpret staat hoog in het vaandel. De peuters kunnen lekker spelen in de pierenbadjes, van de peuterglijbaantjes glijden of in een zwembandje dobberen in het water. Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt KidsWorldClub nog wel aan op 4 bestemmingen: Aqualand Village op Corfu (Griekenland), Marinda Garden op Menorca (Spanje), en Aqua Fantasy en Eftalia Splash Resort in Turkije.

Meer kindvriendelijke appartementen en hotels

Nog meer kindvriendelijke appartementen en hotels vind je bij de Kindvriendelijke vakanties. Of neem een kijkje bij Vakantiepark met peuter, of bij Vakantiehuis met peuter.