Peutervriendelijke vakantiehuizen

Een vakantiehuis is ideaal voor een vakantie met een peuter. Je peuter heeft de ruimte, en jullie hebben het comfort van een huis. Bij veel vakantiehuisjes-aanbieders kun je met behulp van zoekfilters selecteren op kinderbed, kinderstoel, zwembad, kinderzwembad, speeltoestellen, etc.

Peutervriendelijke kenmerken

Wij hebben een selectie gemaakt van aanbieders waar je kunt selecteren op peutervriendelijke kenmerken. In de beschrijving staat steeds aangegeven op welke peutervriendelijke eigenschappen je de huisjes kunt selecteren.

Belvilla vakantiehuizen: aan de kust, het binnenland of in de bergen. Met de zoekfilters kun je je zoekopdracht verder verfijnen met o.a.: Kinderbed, Kinderstoel, Zwembad, Spelen indoor, Spelen outdoor, etc.

VivaldiTravel kindvriendelijke vakantiehuizen zijn vaak al voorzien van een kinderbedje, kinderstoel, spelletjes, knuffels, boeken. Op het speelveldje vind je een schommel, wip en/of zandbak. Wat er precies aanwezig is, kun je lezen in de huisbeschrijving onder het kopje ‘Voor kinderen’. Links op de website bij ‘Thema’s’ kun je kiezen voor Kindvriendelijk. En bij Uitgebreid zoeken kun je nog een aantal keuzes aanvinken, o.a. hier zijn dieren (schapen, koeien, paarden, soms is het ook een boerderij), kindvriendelijke woning en buitenspeelgelegenheid voor kinderen.

Meer kindvriendelijke vakantiehuizen

Nog meer kindvriendelijke vakantiehuizen kun je vinden op: Kindvriendelijke vakantiehuizen.