Eenoudervakantie

Ben je alleenstaande ouder, dan kan je ervoor kiezen om met een eenoudervakantie mee te gaan. Misschien twijfel je nog of een eenoudervakantie wel bij je past. Waarom zou je een één-ouder-vakantie boeken in plaats van een ‘gewone’ vakantie?

Gelijkgestemden

Eenoudervakanties op CuracaoDe voordelen van een eenoudervakantie is dat je met gelijkgestemden bent, andere alleenstaande ouders die ook willen genieten van hun vakantie. Voor de kinderen worden er allerlei activiteiten georganiseerd en ze maken dan ook snel contact met leeftijdsgenootjes. Zo heb jij ook even tijd voor jezelf. En het is heel gezellig, misschien maak jij ook wel nieuwe vrienden. Maar als je je even terug wilt trekken dan kan dat uiteraard ook. Het is immers jouw vakantie!

Eenoudervakantie – ideeën:

Steeds meer keuze

Er is steeds meer keuze om met je kinderen op een eenoudervakantie te gaan. Veel reisorganisaties bieden reizen aan speciaal voor eenoudergezinnen. Van een campingvakantie tot een verre reis, en van een actieve reis tot een all inclusive vakantie.

Er zijn reisorganisaties die alleen maar een-ouder-vakanties organiseren, en reisorganisaties die zowel gezinsvakanties aanbieden als alleenstaande ouder vakanties. Verschillende eenouder-reisorganisaties organiseren ook singlevakanties. Ben je op zoek naar een reis voor singles? Kijk dan eens op Villavibes Singlereizen.