1-ouder wintersport

Wintersportvakanties speciaal voor 1-oudergezinnen. Meer dan skiën en snowboarden alleen. Met allerlei activiteiten voor de kids. Van sneeuwballengevecht, muziekquiz, rodelen, tot stappen met de oudere jeugd. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt, maar geniet ook van het gemak van een groepsreis.

1-ouder wintersport – ideeën:

Wintervakanties speciaal voor 1-oudergezinnen in Italië en Oostenrijk. Als je een dagje op de piste hebt gestaan, heb je naar de kinderen geen omkijken. Die vermaken zich met het enthousiaste EstiFun team. Sneeuwballengevecht? Spannende muziekquiz? Avondje rodelen? Ze vinden het hier geweldig. Kun je zelf tenminste even stoom afblazen in de sauna. Of op een van de balkons met de andere ouders een wijntje opentrekken…
Op sommige plaatsen is er voor de allerkleinsten overdag ook de speciale EstiFun Miniclub. Na het skiën is er opvang voor de kinderen en organiseert het EstiFun team gezellige activiteiten. Een betere plek voor je wintersport kun je je niet wensen!

Club Med: wintersport vakantie voor ouders én hun kinderen! Club Med biedt voor elke leeftijd een programma op maat, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Met aangepaste skilessen voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor de kinderen van 4-11 is er de sneeuwtuin: ze leren hier spelenderwijs skiën en glijden. De tieners van 11 t/m 17 jaar kunnen verschillende ski- en afdalingstechnieken uitproberen: freestyle, freeride, snelskiën, slalom, skicross, springen en reuzenslalom.

Meer wintersport met kinderen

Ga naar Wintersport met kinderen voor meer informatie over een wintersport vakantie met kinderen. Voor nog meer wintersport vakantie-aanbieders kun je kijken op de volgende pagina’s:

1-oudervakantie – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere eenoudervakanties: