Kindvriendelijke wintersport accommodaties

Kindvriendelijke wintersport accommodaties, met faciliteiten speciaal voor kinderen, en soms ook aantrekkelijke kinderkortingen.

Kindvriendelijke wintersport accommodaties

Snowtime Familie: wintersport vakantie met kinderen in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Op wintersport vakantie gaan met je kinderen is één van de mooiste vakanties die je kunt hebben. Met een aantal goede keuzes vooraf voorkom je problemen ter plekke. Snowtime helpt je met het maken van die keuzes en heeft een aantal skidorpen geselecteerd op hun kindvriendelijkheid.

Sunweb Wintersport heeft kindvriendelijke accommodaties met een aantrekkelijke kinderkorting en diverse faciliteiten speciaal voor kinderen. Je kan kiezen om met eigen vervoer, de bus of het vliegtuig te gaan. Sunweb organiseert kindvriendelijke wintersportvakanties naar Oostenrijk, Andorra, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

Meer wintersport met kinderen

Ga naar Wintersport met kinderen voor meer informatie over een wintersport vakantie met kinderen. Voor nog meer wintersport vakantie-aanbieders kun je kijken op de volgende pagina’s: