All Inclusive wintersport

All inclusive wintersport: dus behalve het eten en drinken zijn ook de skilessen, kinderopvang en activiteitenclubs voor de kinderen inbegrepen.

All Inclusive wintersport

Club Med: wintersport vakantie voor ouders én hun baby’s, kinderen en tieners! All inclusive wintersport: dus naast het heerlijke eten en drinken zijn ook de skilessen inbegrepen. De eerste skilessen, als je pas 4 jaar bent, dat is kinderspel. Les krijgen, spelen, rusten. Kinderen van 4 tot 11 jaar ontdekken de sneeuw en leren skiën, in hun eigen ritme.
De baby’s van 4 t/m 23 maanden kunnen worden opgevangen in de Baby Club Med. Er zijn educatieve spelletjes, middagslaapjes en aangepaste maaltijden.
De kinderen van 2 t/m 3 jaar doen nieuwe energie en ervaringen op bij Petit Club Med.
Voor de kinderen van 4 t/m 10 jaar is er de Mini Club Med, met knutselen, watersport etc.
De grote kinderen van 11 tot 17 jaar hebben de tijd van hun leven in de Juniors’ Club Med.
De Pyjama Club is een nieuwe service voor kinderen vanaf 4 maanden t/m 5 jaar: voor een rustige avond voor zowel kinderen als hun ouders. De kinderen worden met rustige spelletjes beziggehouden tot het bedtijd is.

De Robinson Winterclubs bieden compleet verzorgde wintersport vakanties. Voor de kinderen van 3 t/m 12 jaar is er de Roby club waar ze leuke activiteiten doen. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen deelnemen aan de skilessen. Voor de tieners van 13 t/m 17 jaar is er tijdens de schoolvakanties ROBS, oftewel actie, sport en plezier: sportevenementen als ‘waterpolo by night’, disco specials, jeugdshows, poolparty’s, creatieve workshops en adventure excursies. Ook kun je naast het skiën genieten van sauna en stoombaden.

Avontuur in de sneeuw in Finland, maak een tweedaagse wandeltocht met sneeuwschoenen aan, leer langlaufen en maak een tocht met echte sledehonden door het wit besneeuwde noorden van Finland. Ook brengen we een bezoek aan een rendierenboerderij. Ruim een week lang winterse activiteiten ondernemen. Je kunt de week zo zwaar maken als je wilt. Je reist in een Nederlands gezelschap, maar de reis wordt begeleid door een (lokale) Engelstalige reisbegeleider.

Meer informatie over: