All Inclusive kinderen

all inclusive kinderenAll Inclusive met kinderen?

Voor kinderen is een All Inclusive vakantie echt een aanrader. All Inclusive kindervakanties worden meestal aangeboden in mooie grote resorts met zwembaden, kinderzwembad, glijbanen, speeltuin, en familiekamers. En het eten, de drankjes (en de ijsjes) zijn gratis!

All Inclusive vakantie – ideeën:

Op de volgende pagina’s vind je leuke all inclusive vakantie ideeën per leeftijdscategorie / soort vakantie:

Eten en drankjes

all inclusive kinderen kinderbuffetAll Inclusive betekent dat het eten en de drankjes inclusief zijn. Dus je kunt op je vakantieadres blijven, en genieten van je rust terwijl je ontbijt, lunch en avondeten voor je worden verzorgd. Ook is het mogelijk om gratis tussendoortjes te halen, wat ze aanbieden als tussendoortjes verschilt per aanbieder en bestemming. Het ontbijt, lunch en avondeten wordt geserveerd in buffet-vorm, en is er een ruime keuze aan eten. Ook voor de moeilijke eter is er altijd wel iets lekkers te vinden. Soms hebben ze voor de kinderen een kinder-buffet, en vaak zijn er kleine kindertafels en stoelen waar de kinderen samen kunnen gaan eten.

Entertainment, animatie

curacao met kinderenEr is ook animatie inbegrepen in een All Inclusive kindervakantie. Er is dus altijd iets leuks te doen. De animatie is ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën, en de activiteiten zijn per leeftijdscategorie anders. De activiteiten sluiten zo goed mogelijk aan bij de belevingswereld en leeftijd van de kinderen. Door met de activiteiten mee te doen, zullen je kinderen snel andere kinderen ontmoeten en vakantievriendjes maken. Het is uiteraard niet verplicht om met de activiteiten mee te doen.

KidsClub

Vaak wordt het animatieprogramma verzorgd door een KidsClub. Een speciaal hiervoor opgeleid team organiseert alle activiteiten, dus je kunt je kind met een gerust hart hier even achterlaten. Terwijl je kinderen knutselen, een speurtocht doen, dansen, sporten of bezig zijn met een andere leuke activiteit, kun jij even lekker uitrusten en bijkomen.
Ben je op zoek naar een vakantie met KidsClub? Ga dan naar: KidsClub vakantie.

Oppasservice

Op All Inclusive resorts is het vaak ook mogelijk om gebruik te maken van een oppasservice. Vaak is het echter wel zo dat je voor de oppasservice moet bijbetalen.

All Inclusive vakantiebestemmingen

In Turkije vind je veel all-inclusive vakanties met kinderen, maar er zijn ook leuke all inclusive kindervakanties mogelijk in o.a. Spanje, Griekenland en Egypte. En ook naar verdere bestemmingen zoals bijvoorbeeld Tunesië, Marokko, Mexico, Egypte, Aruba en de Dominicaanse Republiek.