All Inclusive met baby

Compleet verzorgde vakanties naar mooie zonbestemmingen. Met extra faciliteiten speciaal voor gezinnen met baby’s. Een vakantie waar alles kan en niets hoeft!

All Inclusive met baby – ideeën:

BabyWorld van KidsWorldClub: extra faciliteiten speciaal voor gezinnen met kleintjes van 0 t/m 2 jaar. Je kunt gratis gebruik maken van diverse handige baby-artikelen: o.a. babystoel, babybadje (indien geen bad op de kamer), aankleedkussen, flessenwarmer (indien geen magnetron op de kamer), draagbare babybox voor bij zwembad of op strand, luier-emmer, buggy (beperkt aantal beschikbaar). Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt KidsWorldClub nog wel aan op 4 bestemmingen: Aqualand Village op Corfu (Griekenland), Marinda Garden op Menorca (Spanje), en Aqua Fantasy en Eftalia Splash Resort in Turkije.

Club Med: vakantie voor ouders én hun baby’s! Voor de baby’s tot 4-jarigen zijn er educatieve spelletjes, middagslaapjes, aangepaste maaltijden en ook de gewone dagelijkse verzorging is goed geregeld. Voor de kleintjes van 4 tot 23 maanden is er de Baby Club Med: stimulerende spelletjes voor binnen en buiten, allerlei activiteiten met speelse elementen. De kinderen van 2 t/m 3 jaar doen nieuwe energie en ervaringen op in de Petit Club Med: uitgebreide Happy Gym-sessies in de openlucht, wateractiviteiten, spelen met leeftijdgenootjes. De Pyjamas Club is een nieuwe service voor kinderen vanaf 4 maanden t/m 5 jaar: voor een rustige avond voor zowel kinderen als hun ouders. De kinderen worden met rustige spelletjes beziggehouden tot het bedtijd is.

In Robinson Club Nobilis (Turkije) en Apulia (Italië) zijn speciale faciliteiten voor baby’s en peuters tot 3 jaar (klik op: ROBY Baby (0 tot 3 jaar)). Extra benodigdheden in de kamer (o.a. babyfoon, babybadje, ledikant, speelkleed, etc.) zijn als preferentie bij boeking op te geven. Babyartikelen en -voeding kunnen in de Club worden gekocht. Daarnaast beschikken deze Clubs over speciaal ingerichte binnen- en buitenfaciliteiten: speelterras met baby-speelgoed, ligweide voor de ouders, babykeuken met flessenwarmer en steriliseerapparaten, verschoningsruimte, speel- en knuffelruimte. In Robinson Club Apulia is bovendien een baby-pierebadje. In alle Clubs is kinderopvang bij te boeken.

TUI BLUE For Families, de ideale plek voor een vakantie met je baby. Je verblijft in een ruim opgezet vakantiecomplex met alles binnen handbereik. Een shadowpool voor de allerkleinsten, een lekker zwembad voor jou, een gezellig terras en een babyclub. TUI BLUE For Families vind je in Griekenland, Spanje, Turkije en Cyprus.

All Inclusive bij TUI, een uitgebreid aanbod All Inclusive vakanties binnen en buiten Europa. Tip: je kunt links bij ‘Vakantiewens’ nog verder selecteren op: Kindvriendelijk. Ook kun je bij Vakantietype nog kiezen voor ‘Familievakanties’. Veel accommodaties hebben een babybedje, babybad en kinderstoel. Bij de informatie van de accommodatie bij ‘Voor de kinderen’ kun je zien welke baby-faciliteiten ze allemaal hebben, dit verschilt per accommodatie.

Meer all inclusive

Voor nog meer all inclusive vakantie-aanbieders kun je kijken op: All Inclusive met kinderen. Of ga naar All Inclusive kindervakantie voor meer informatie over All Inclusive vakanties.

Vakantie met baby – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met baby: