Verre reizen met baby

Met een baby kun je best nog verre reizen maken. Zolang je rekening houdt met het ritme van je baby kan er heel veel. En het is voordelig buiten de drukke schoolvakanties!

Verre reizen met baby – ideeën:

Je baby mee op een verre reis: het kan écht. Bij Expeditie Kroost & Co organiseren ze reizen voor de allerkleinsten. Met kleine kinderen kun je namelijk heel goed reizen. Sterker nog: ook met je baby, dreumes, peuter of kleuter kun je heel veel van de wereld zien. De reizen zijn zo aangepast dat je met je kleintje een echte rondreis kunt maken en veel van het land kunt zien. En uiteraard zijn er ook plekjes waar het heerlijk toeven is zonder dat je te veel moet reizen. Laat je verrassen en kijk waar je naar toe kunt reizen met je kleintje(s).

Thailand met de allerkleinsten. Met AsiaDirect is een reis door Thailand met een baby een geweldige belevenis. De reistijden zijn bewust kort gehouden, en de 4 sterren hotels zijn comfortabel en hebben allemaal lekkere zwembaden. De excursies en activiteiten van de reis zijn afgestemd op de aanwezigheid van een baby, en er is veel vrije tijd.

Meer verre vakanties met baby

Voor nog meer verre vakanties met een baby kun je kijken bij:

Vakantie met baby – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met baby: