Kamperen met baby in Europa

Een camping is een ideale plek voor een vakantie met een baby: lekker buitenleven en alle vrijheid en comfort. Hieronder vind je een overzicht van campings met baby-faciliteiten in Europa. Wil je juist graag in Nederland kamperen, ga dan naar Kamperen met een baby in Nederland. Ben je op zoek naar kampeertips? Ga dan naar de tips voor kamperen met kinderen.

Campings met faciliteiten voor baby’s

GustoBaby is een mobile home van Gustocamp, speciaal voor jonge ouders. De ruime mobilehome beschikt over babyfaciliteiten, zoals een commode, babybed en -bad, kinderstoel, babyfoon, nachtlampje, flessenwarmer en buggy. Dat scheelt weer bij het inpakken! Je vindt de GustoBaby’s op negen kidscampings in Italië.

Babyvriendelijke campings van Eurocamp: campings met faciliteiten voor jou en je baby. Denk hierbij aan een babyzwembad, veilige plaatsen of plaatsen met veel schaduw. Sommige campings liggen direct aan het strand. Ook kun je op de campings verschillende gratis babyartikelen reserveren: van kinderstoel, campingbedje, babybadje tot aankleedkussen. In het voor- of naseizoen profiteer je van 10% Little Eurocampers korting.

Op vakantie met baby’s bij Vacanceselect: kindvriendelijke campings met veelal vlak terrein (fijn voor buggy’s), en faciliteiten voor baby’s (ondiepe zwembaden). Bij je boeking kun je gratis een babybedje, kinderstoel, en babybad reserveren. De campings zijn voordelig geprijsd in het laagseizoen.

Kindvriendelijke campings van Suncamp, tijdens het zoeken kun je aan links op de website nog filteren op: zwemmen > peuterbad, op de camping > babyroom, voor kinderen > kinderboerderij, etc.

Kamperen met een baby bij TUI: veilige omgeving en rust in de avond, kinderbad, bijboeken baby-pakket. Klik voor de campings die geschikt zijn voor een baby halverwege de pagina bij ‘Hoe ziet uw kampeervakantie er uit?’ op ‘Met kleine kinderen’.

Meer kindvriendelijke campings

Kijk voor nog meer kindvriendelijke campings in Europa op de volgende pagina’s:

Vakantie met baby – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met baby: