Kamperen met baby in Europa

Een camping is een ideale plek voor een vakantie met een baby: lekker buitenleven en alle vrijheid en comfort. Hieronder vind je een overzicht van campings met baby-faciliteiten in Europa. Wil je juist graag in Nederland kamperen, ga dan naar Kamperen met een baby in Nederland. Ben je op zoek naar kampeertips? Ga dan naar de tips voor kamperen met kinderen.

Campings met faciliteiten voor baby’s

Op vakantie met baby’s bij Selectcamp: kindvriendelijke campings met veelal vlak terrein (fijn voor buggy’s), en faciliteiten voor baby’s (ondiepe zwembaden). Bij je boeking kun je gratis een babybedje, kinderstoel, en babybad reserveren. De campings zijn voordelig geprijsd in het laagseizoen.

Canvas Mini-Campers, ontspannen kamperen met je baby. Ze hebben 21 campings met extra voorzieningen voor baby’s, zoals een zwembad met speciaal babybad. Ook hebben ze handige extra’s voor je baby, zoals een kinderbedje, kinderstoel, buggy, baby- en peuterpakket (met o.a. babybadje, veiligheidsrail voor een bed, stoelverhoger) en een magnetron (in stacaravans). De stacaravans kunnen afgesloten worden met een veiligheidshekje. In de bungalowtent kun je met een veiligheidshekje het keukengedeelte afschermen.

Kamperen met een baby bij Homair. Een comfortabele, gezellige stacaravan, speciaal aangepaste faciliteiten en voorzieningen, geen tijdsverschil, een rustgevende, natuurlijke omgeving. Breng de eerste vakantie met je baby door op een camping van Homair.

Canvas Zero2Five: leuke activiteiten speciaal voor kinderen onder de 5 jaar. Er zijn aparte activiteiten voor de jongste kinderen onder de 3 jaar, en voor 4-5 jarigen. Als ouder mag je er gezellig bij blijven, maar je kunt ook even lekker ontspannen bij het zwembad.

Kamperen met een baby bij TUI: veilige omgeving en rust in de avond, kinderbad, bijboeken baby-pakket. Klik voor de campings die geschikt zijn voor een baby halverwege de pagina bij ‘Hoe ziet uw kampeervakantie er uit?’ op ‘Met kleine kinderen’.

GustoBaby is een mobile home van Gustocamp, speciaal voor jonge ouders. De ruime mobilehome beschikt over babyfaciliteiten, zoals een commode, babybed en -bad, kinderstoel, babyfoon, nachtlampje, flessenwarmer en buggy. Dat scheelt weer bij het inpakken! Je vindt de GustoBaby’s op twee kidscampings in Italië.

Familiecampings van Gustocamp, campings die zijn geselecteerd op veiligheid en vermaak voor kinderen. De meeste campings bieden babyfaciliteiten, en op iedere camping kun je een kinderpakket bestellen, bestaande uit een kinderstoel, -bedje en -badje. In het voorseizoen is dit pakket gratis. Ook kun je op de meeste campings een buggy en/of bolderkar huren, en kun je een hekje krijgen om je veranda af te sluiten.

Meer kindvriendelijke campings

Kijk voor nog meer kindvriendelijke campings in Europa op de volgende pagina’s:

Vakantie met baby – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met baby: