Baby vriendelijke vakantie

Vakanties speciaal voor gezinnen met baby’s. Want de baby? Die gaat gewoon mee op vakantie! Soms zijn er ook extra services voor jonge gezinnen.

Baby vriendelijke vakantie – ideeën:

Op vakantie met je baby bij TUI. Op vakantie met een baby naar het buitenland is best spannend, en kan een hele onderneming zijn. TUI heeft vakantieparken, hotels en campings die zeer geschikt zijn voor ouders en de allerkleinsten. Kindvriendelijke accommodaties, veilige stranden, goede zwembaden en voordelige familiekamers. De kindvriendelijke accommodaties hebben babybedjes, entertainment etc.

Babyproof vakanties van Corendon. Vliegvakanties naar verschillende zonbestemmingen, terwijl rekening gehouden wordt met de behoeften van je baby, zoals voeding, rust, aandacht en hygiëne. Bestemmingen met een goede infrastructuur, zoals Spanje, Turkije of Griekenland. Vermijd extreme temperaturen en zorg dat je bij het hotel een plek hebt voor verkoeling. Op pad? Huur een autootje en laat je baby heerlijk slapen in een stoeltje op de achterbank.

Center Parcs biedt activiteiten voor baby’s: het Baluba indoor speelparadijs; babyzwemmen; het kinder-doe-bad (plonzen, spetteren en spelen). Voor jonge gezinnen heeft Center Parcs Kindercottage Comfort en Kindercottage Premium. Deze zijn speciaal ingericht met het oog op de veiligheid. Er is kindermeubilair (kinderbed, kinderbox en kinderstoel) en speelgoed. Verder is er extra service voor jonge gezinnen, o.a. gratis Olvarit babyvoeding in de restaurants en een babysitservice. Ook krijgen gezinnen bij Center Parcs 20% korting.

Landal: eropuit met je baby. Onbezorgd genieten met alle voorzieningen voor je baby binnen handbereik. Van een flesje of potje opwarmen in het restaurant, tot een box, kinderbed en kinderstoel in je kinderaccommodatie. Kom samen met je baby spetteren in het aparte peuterbad, ga babyzwemmen in Landal Het Vennenbos en De Lommerbergen, of laat je kleine lekker rondkruipen in het indoorspeelparadijs.

Pack&Go Baby Vakantie van Center Parcs. Stress als je voor het eerst met de kleine op vakantie gaat? Bij Pack&Go staat alles voor je klaar: voor de baby en voor de ouders! Je verblijft een midweek of week in een Premium of VIP cottage, inclusief o.a. babyzwemmen, zwemluiers, Therme badolie, een heerlijke fles bubbels, gratis wifi in je cottage, 2 zonnebanksessies, en een gratis fotolijstje als herinnering.

Nog meer vakanties met faciliteiten voor baby’s en peuters

Nog meer baby- en peutervriendelijke accommodaties vind je op:

Vakantie met baby – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met baby: