Vakantiepark met peuter

Vakantieparken zijn heel leuk voor een peuter. De accommodaties zijn kindvriendelijk, en meestal zijn er speeltuintjes, zwembaden met een peuterbad, en een indoor speelparadijs.

Vakantiepark met peuter – ideeën:

Landal Greenparks heeft mooie parken die heel leuk zijn voor een peuter. Per park is het verschillend wat ze aanbieden, maar op de meeste parken zijn er in ieder geval speeltuintjes en zwembaden. Op sommige parken is er ook een indoor-speelparadijs, kinderclub of Fun&Entertainment-programma. De parken liggen in prachtige natuurgebieden.

Een Kinderbungalow van Landal GreenParks heeft veel handige en leuke extra’s voor je peuter: leuke meubeltjes, speelgoed, aankleedkussen en commode (in de meeste kinderbungalows), kinderstoel, kinderbedje en -badje, traphekje en kindveilige stopcontacten. Op een aantal parken is er buiten ook een eigen zandbak. De bungalows zijn zo gelegen, dat een speeltuintje vaak op een steenworp afstand te vinden is.

Dutchen: bijzondere vakantiewoningen op klein opgezette, landelijk gelegen parken in Nederland. Zonder het vermaak, de animatie, en de massaliteit van de ‘gewone’ vakantieparken. Alle vakantiehuizen liggen vlakbij strand, water of mooie natuur waar je peuter heerlijk kan ravotten, ontdekken en plezier maken. En als je peuter slaapt, dan kun jij lekker ontspannen in je eigen sauna of jacuzzi. Ze kunnen ook een kinderbedje, kinderstoel, traphekje of kinderservies in het vakantiehuis plaatsen.

Op Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos zijn alle vakantiehuizen volledig gethematiseerd. Vakantiepark Beekse Bergen brengt je helemaal in Afrikaanse sferen, en op Dierenbos zijn de huizen gethematiseerd in het thema ‘bosdieren’. Op beide parken hebben ze een kindvriendelijk zwembad en diverse speeltuinen. De accommodaties bestaan uit luxe bungalows, chalets, etc. Bij een verblijf ontvang je gratis de AttractiePas, hiermee krijg je gratis toegang tot 7 leuke dag-attracties. Zo kun je o.a. naar Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk en Aviodrome.

Center Parcs: de plek voor een vakantie met peuters. Met een subtropisch zwemparadijs, een indoor speelparadijs, speeltuin, kinderboerderij, etc. Peuters kunnen zich helemaal uitleven in BALUBA, het indoor speelparadijs. Of lekker spetteren in het babybad of kinder-doe-bad.
Ze hebben ook Kindercottages met speciale speelkamer. Deze kleurrijke cottage beschikt over kindermeubilair en speelgoed, en is speciaal ingericht met het oog op het speelplezier en de veiligheid voor kinderen.

Roompot Vakanties heeft kindvriendelijke parken verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Je peuter kan zich uitleven in de ballenbak, verschillende speeltoestellen en nog veel meer. Op de parken zijn diverse speeltuinen en vaak een Koos Kids Club. Rechts op de website kun je bij Faciliteiten nog verder selecteren op Kindvriendelijk, en bij Parkfaciliteiten kun je nog kiezen voor baby-/ peuter-/ kleuterbad, Koos Kids Club, speeltuin, en indoor-speeltuin.

VakantiePark Aquadelta in Zeeland ligt aan de oevers van het Zeeuwse Grevelingenmeer. Hier vind je rust, ruimte en een schitterende omgeving. Peuters kunnen zich uren vermaken in het zwembad (met aparte waterspeeltuin en een peuterbad met extra warm water) en het kinderspeelparadijs. Voor de allerkleinsten is er een aparte speelhoek met soft-play speelgoed.

De Oostappen Recreatieparken liggen op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Allemaal omringd door mooie natuurgebieden. Op de parken is veel vermaak voor je peuter, o.a. zwemmen in het kinderbad, spelen in de peuterzone van het Indoor Speelpaleis, of geschminkt worden door het animatieteam.

Nog meer vakantieparken

Voor nog meer kindvriendelijke vakantieparken in Nederland of Europa kun je kijken op de volgende pagina’s: