Vakantieparken en bungalowparken in Europa

Vakantieparken en bungalowparken op de mooiste plekjes in Europa. Avontuurlijk voor de kinderen, ontspannend voor de ouders.

Vakantiepark – ideeën:

Sunparks heeft vier vakantieparken in België: twee aan de Belgische kust, één aan de Kempense Meren, en één in de Ardennen. De parken zijn een goede uitvalsbasis om België te verkennen. Trek er op uit met de fiets en ga op in de prachtige omgeving. Blijft de zon een dagje achter de wolken, neem dan een duik in de Aquafun, een overdekt en verwarmd zwemparadijs. De kinderen kunnen ook lekker spelen in het Kids World indoor speelparadijs. Op sommige parken is er ook een Benjaminzone voor de kleinsten.

Pierre & Vacances: kindvriendelijke vakantiewoningen op meer dan 350 bestemmingen in Europa. Appartementen, vakantieparken, vakantiehuizen, met meer dan de helft van de bestemmingen aan zee, in de bergen of in steden. Pierre & Vacances heeft vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België en Zwitserland.

Een weekendje weg met de kinderen? Bij Center Parcs natuurlijk! Center Parcs heeft de mooiste parken voor vakanties in Nederland (9), België (3), Duitsland (4) en Frankrijk (4). Profiteer van de Familiekorting, en ontvang 20% korting op de cottagehuur. Center Parcs heeft ook een Babysitservice.

Roompot vakantieparken: 93 bungalowparken, 19 campings en 2 hotels, verspreid over 5 landen (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken). Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m2, comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en chalets.

Bungalowpark Molenheide is gelegen in het centrum van fiets- en wandelparadijs Limburg (België) en staat bekend als één van de best uitgeruste bungalowparken. Ze hebben een groot overdekt Speelparadijs ‘Kids Valley’ met sprookjesburcht en gunhouse. Ook hebben ze een zwemparadijs ‘Aquapolis’ met een kabouterbad en toffe glijbanen. Dé trekpleister is de nieuwe en mega indoor Minigolf ‘De Mijn’. Verschillende thema’s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor een unieke belevenis voor iedereen. Voor een rustgevende wandeling is een bezoek aan het 100 ha Wild- en Wandelpark zeker de moeite. Er zijn ook verschillende drank- en eetgelegenheden zoals het Café Mangé, Taverne of Bruin Café.

Meer Bungalowpark / Vakantiepark

Ook in Nederland zijn leuke vakantieparken voor kinderen, kijk hiervoor bij Bungalowpark / Vakantiepark in Nederland.

Weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg: