Pretparken in Europa

Genieten met het hele gezin! Bezoek een van de leuke pretparken in Europa met je kinderen, en ga uit je bol met de vele attracties en shows.

Pretpark – ideeën:

Het all-in hotel- en attractiepark Wunderland Kalkar is door de consument gekozen als ‘Het leukste dagje uit in 2009′ en ligt midden in het Nederrijnse landschap naast het historische stadje Kalkar in Duitsland (5 kwartier rijden vanaf Utrecht). Je betaalt één all-in tarief voor een compleet verzorgd arrangement. Het eten, de drankjes, de diverse sport- en spelfaciliteiten, de entertainment en de toegang tot Kernie’s Familiepark zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook vindt er dagelijks een wijnproeverij plaats in de authentieke Wijnkelder. Kernie’s Familiepark biedt meer dan 40 verschillende attracties waaronder de 58 meter hoge ‘Vertical Swing’, een achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen en nog veel meer. All-in pret voor families met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Het bijzondere is dat de attracties, frietjes, ijs en frisdrank, koffie en thee onbeperkt zijn inbegrepen.

Ga een weekendje weg in de buurt van een Plopsa-park. Verblijf in het Plopsa Hotel, of in Center Parcs, in combinatie met de voordelige Plopsa Meerdagenpas (voor de prijs van een dagticket kun je gedurende je hele verblijf onbeperkt naar het Plopsa park).

Plopsaland: een dagje genieten voor het hele gezin! Ontmoet Plop, Bumba, Mega Mindy en je Plopsa-vriendjes. Beleef een van de spannende attracties, of ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Er zijn 4 Plopsa-parken: het themapark Plopsaland De Panne (met verschillende spectaculaire attracties, 2 – 14 jaar), de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Indoor Coevorden (indoorparken dat zich meer richt op de kleinere kinderen, 2 – 8 jaar) en de toeristische site Plopsa Coo (gelegen aan de Watervallen van Coo (Belgische Ardennen), dit park is geschikt voor zowel kleine als grotere kinderen).

Meer pretpark

Ook in Nederland zijn leuke pretparken voor kinderen, kijk hiervoor bij pretparken in Nederland. Of neem een kijkje op de pagina over Disney Parijs.

Weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg: