Mini-vakanties en hotels in Nederland

Een paar dagen erop uit met het hele gezin. Korte vakanties op de mooiste plekjes van Nederland. Leuke arrangementen speciaal voor families.

Mini-vakanties en hotels – ideeën:

Hotelspecials.nl biedt de beste weekendaanbiedingen van Kindvriendelijke hotels en Hotels nabij een attractiepark. Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, de extra’s: bijvoorbeeld een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark.

Kinderen zijn bij WestCord Hotels speciale gasten. Door de georganiseerde en begeleide activiteiten van ‘Kids en Teens’ kunnen je kinderen zorgeloos genieten. In de hotels zijn speelplekken, een kinderontbijt tijdens feestdagen en vakanties, kindermenu’s, kleurplaten, spellen en een eigen Kids&Teens vakantieboek. WestCord Hotels kun je vinden op de Waddeneilanden, en in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden, Raalte en Garderen.

Aan Zee heeft gezellige vakantiehuizen aan de Hollandse kust. Meer dan duizend kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen. Veel huizen zijn vrijstaand en zeer comfortabel. Vaak worden ze buiten het vakantieseizoen door de eigenaren zelf bewoond, waardoor ze een geheel eigen sfeer hebben.

Pack&Go Kids Vakantie van Center Parcs. Orry & Vrienden bezorgen je kinderen de tijd van hun leven. En jij? Jij geniet ook. Je verblijft een midweek of weekend in een Premium of VIP cottage, inclusief o.a. een kinderfiets voor tijdens het verblijf, een Orry & Vrienden rugzak met goodies, een heerlijk flesje wijn voor jou, gratis deelname aan Orry & Vrienden Kids Bingo, Kiddies of Wannabe activiteit naar keuze, gratis koffie en gebak tijdens de show.

Boek jouw weekendje weg via Zoweg.nl: hotel en bungalow arrangementen van accommodaties in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. In de bossen, aan de kust, en in steden. Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, de extra’s. Bijvoorbeeld een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark, entree voor het Holland Casino, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner.

Meer Mini-vakanties en hotels

Ook in het buitenland kun je met je kinderen op een mini-vakantie, kijk hiervoor bij Stedentrips en hotels in Europa.

Weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg: