Disney Parijs

Sprookjesachtige avonturen voor jong en oud. Geniet van de vele attracties, shows en parades. Een bezoek aan Disneyland is op elk moment van het jaar een feest.

Disney Parijs – ideeën:

Disneyland Resort Parijs omvat 2 Disney Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet-en ontspanningsmogelijkheden. Er zijn meer dan 60 attracties, shows en parades. Het Disneyland Park bestaat uit vijf betoverende landen met een mix van sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes. Nieuw geopend zijn de attracties Crush’s Coaster, Cars Race Rally, The Twilight Zone Tower of Terror en Stitch Live. Het Resort heeft veel verschillende thema’s, en er valt altijd wel iets te beleven. Kinderen t/m 6 jaar zijn gratis: zij overnachten gratis in een van de hotels en hebben gratis toegang tot de Parken.

Ga naar Disney Parijs met TUI, zelf met je eigen auto, of met een busreis. Je kunt ervoor kiezen om in het Disneyland Resort Parijs te verblijven, maar ook in een hotel of appartement in de buurt van Disney Parijs, zodat je bijvoorbeeld ook de wereldstad Parijs kunt gaan ontdekken.

Boek je stedentrip naar Disney Parijs bij de Jong Intra Vakanties. Je kunt kiezen om met de auto te gaan of met de trein, en je kunt overnachten in een hotel of in een appartement.

Ga met de trein naar Disney Parijs, pak de Thalys en je bent er heel snel. En je zit nog comfortabel ook. Tip: als je ruim van te voren boekt dan zijn er nog voordelige kaartjes, en kinderen t/m 11 jaar hebben korting.

Meer Attractieparken

Er zijn nog veel meer leuke attractieparken voor kinderen in Nederland en Europa, kijk hiervoor bij:

Weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg: