Verre zonvakantie met peuter

Geniet met je peuter van heerlijke verre zonbestemmingen, in kindvriendelijke accommodaties. Zonvakanties waar alle faciliteiten voor zowel jou als je peuter aanwezig zijn.

Verre zonvakantie met peuter – ideeën:

Verre zonvakanties van TUI, naar mooie verre bestemmingen. Tip: als je links in het menu op ‘Meer zoekmogelijkheden’ klikt, dan kun je vervolgens bij ‘Faciliteiten’ kiezen voor Zwembad en Speeltuin. En bij ‘Uw ideale verblijf is…’ kun je kiezen voor: Kindvriendelijk. Tijdens het boeken kun je bij ‘Informatie’ zien of er een babybedje en kinderstoelen beschikbaar zijn.

Kindvriendelijke strandvakanties van 333TRAVEL, naar Indonesië, Thailand, Sri Lanka en Maleisië. Alle reizen hebben dagelijks vertrek en zijn per losse dag verlengbaar. Tip: je kunt links op de website ook nog selecteren op: 2, 3, 4 of 5 sterren; prijs per persoon, en ligging. En als je bij ‘Labels’ ook nog voor 333Family kiest dan zie je meteen de strandvakanties naar Sri Lanka.

Travelnauts, vakanties waar alle faciliteiten voor zowel jou als voor je peuter aanwezig zijn. Elk familie heeft afhankelijk van de leeftijden van de kinderen, andere wensen en behoeftes. Travelnauts denkt graag met je mee en biedt de juiste mix van avontuur in een veilige peutervriendelijke omgeving. De getoonde reizen zijn inspirationeel. Mocht je op zoek zijn naar een ander soort accommodatie dan kan dat. Elk gezin is tenslotte uniek!

Riksja Family: reizen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Want ook met een baby of peuter kun je nog goed op reis. Riksja Family helpt je graag door hun ervaringen en tips met je te delen. Over welke bestemmingen goed te bereizen zijn met jonge kinderen, specifieke bouwstenen waar je als ouders met een gerust hart naar toe kunt reizen, én blogs met informatie over reizen met jonge kinderen.

AsiaDirect organiseert mooie familiereizen naar Zuidoost-Azië. Allemaal individuele familie-rondreizen met kindvriendelijke tours en excursies. Omdat familiereizen om andere gemakken vraagt dan reizen zonder kinderen. Denk hierbij aan korte reistijden, comfortabele hotels met zwembaden, en kindvriendelijke excursies. Alle reizen kunnen op maat worden aangepast aan jou en je peuter.

Club Med: vakanties op de mooiste plekjes ter wereld. Club Med is vakantie voor ouders én hun peuters! Met educatieve spelletjes, middagslaapjes, aangepaste maaltijden, etc. Voor baby’s en peuters tot 23 maanden is er de Baby Club Med, en de peuters van 2 t/m 3 jaar doen nieuwe energie en ervaringen op in de Petit Club Med. De resorts hebben allemaal de All-Inclusive formule, van drankjes tot entertainment.

Meer verre zonvakanties

Voor nog meer verre zonvakanties kun je ook kijken bij Verre zonvakanties met kinderen.