All Inclusive met peuter

Peutervriendelijke accommodaties met familiekamers, waterparken met peuterbadjes, en leuke activiteiten voor peuters. All Inclusive, dus het eten en de meeste drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

All Inclusive met peuter – ideeën:

KidsWorldClub heeft kindvriendelijke accommodaties met familiekamers, mooie zwembaden en waterparken. Het eten, de meeste drankjes en snacks zijn bij de prijs inbegrepen, en ze bieden 1 tot 4 keer per week speciale KidsWorld kinderbuffetten. Waterpret staat hoog in het vaandel. De peuters kunnen heerlijk spelen in de waterparken. Ze hebben pierenbadjes, peuterglijbaantjes en zwembaden (lekker dobberen in een zwembandje). Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt KidsWorldClub nog wel aan op 4 bestemmingen: Aqualand Village op Corfu (Griekenland), Marinda Garden op Menorca (Spanje), en Aqua Fantasy en Eftalia Splash Resort in Turkije.

Robinson biedt All-Inclusive vakanties in de Alpen, rond de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en op de Malediven. De kamers zijn comfortabel ingericht, en op het terrein liggen mooie zwembaden met voldoende schaduwrijke ligplaatsen. Elke Club heeft leuke activiteiten voor peuters, en er is kinderopvang bij te boeken.
– De Roby Baby Club (tot 3 jaar) is een speelaanbod voor baby’s en peuters, met o.a.: speelterras met baby-speelgoed, ligweide voor de ouders, babykeuken met flessenwarmer en steriliseerapparaten, verschoningsruimte, speel- en knuffelruimte. Ook kun je gebruik maken van een gratis babyset (o.a. babyfoon, babybadje, ledikant, speelkleed, buggy, luieremmer, etc.).
In Robinson Club Apulia is ook een baby-pierebadje.
– De Roby Club voor de Mini’s (3-5 jaar) biedt programma’s als zing- en vingerspelletjes, zandkastelen bouwen op het strand, sprookjesuren en poppenkast spelen. Ze doen zoveel mogelijk buiten op een speelse manier en de peuters vinden het super.

Club Med: vakanties op de mooiste plekjes ter wereld. De 80 resorts hebben allemaal de All-Inclusive formule, van drankjes tot entertainment. Club Med is vakantie voor ouders én hun peuters! Met educatieve spelletjes, middagslaapjes, aangepaste maaltijden, etc.
Voor baby’s en peuters tot 23 maanden is er de Baby Club Med: stimulerende spelletjes voor binnen en buiten, allerlei activiteiten met speelse elementen, frisse lucht en veel knuffels. Een speciaal koksteam bereidt in het Babyrestaurant gerechten die zijn afgestemd op de behoefte van hele jonge kinderen.
De peuters van 2 t/m 3 jaar doen nieuwe energie en ervaringen op in de Petit Club Med: leer- en doespelletjes, aftelrijmpjes, uitgebreide Happy Gym-sessies in de openlucht, waterspelletjes, spelen met leeftijdgenootjes, een dutje tussendoor en nog veel meer.

TUI BLUE For Families, de ideale plek voor een vakantie met je peuter. Je verblijft in een ruim opgezet vakantiecomplex met alles binnen handbereik. Een shadowpool voor de allerkleinsten, een lekker zwembad voor jou, een gezellig terras, een babyclub en een creatieve kinderclub. TUI BLUE For Families vind je in Griekenland, Spanje, Turkije en Cyprus.

All Inclusive bij TUI, een uitgebreid aanbod All Inclusive vakanties binnen en buiten Europa. Tip: je kunt links bij ‘Vakantiewens’ nog verder selecteren op: Kindvriendelijk. Ook kun je bij Vakantietype nog kiezen voor ‘Familievakanties’. Veel accommodaties hebben een babybedje, babybad en kinderstoel. Bij de informatie van de accommodatie bij ‘Voor de kinderen’ kun je zien welke baby-faciliteiten ze allemaal hebben, dit verschilt per accommodatie.

Nog meer All Inclusive vakanties

Ga naar All Inclusive kindervakantie voor meer informatie over All inclusive vakanties. Voor nog meer All Inclusive vakantie-aanbieders kun je kijken op: All Inclusive met kinderen.