All Inclusive met pubers

All Inclusive vakanties op mooie bestemmingen. De pubers kunnen meedoen met leuke activiteiten, sporten, gamen, chillen, feest vieren, etc.

All Inclusive met pubers – ideeën:

All Inclusive met tieners bij TUI, veel bestemmingen hebben speciale animatie voor tieners, of een tienerclub. De meeste MAGIC LIFE bestemmingen van TUI hebben een Teens Club voor tieners van 13-16 jaar. MAGIC LIFE staat voor een actieve én ontspannen All Inclusive strandvakantie, met entertainment en veel sportmogelijkheden. Er heerst een relaxte internationale sfeer.

Sunweb Xperience biedt all inclusive vakanties met de coolste activiteiten. Van zweven aan de trapeze, sup-lessen op een surfplank, een workshop cocktail shaken tot film kijken op het strand. En dat allemaal onder begeleiding van een Nederlandstalig team.

YoWorld, voor kids van 11 t/m 16 jaar. Op vakantie lekker chillen met je eigen leeftijdsgenoten? Een eigen hangout en vette activiteiten? Dan moet je bij YoWorld zijn. Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt Yo!World nog wel aan in Griekenland en Turkije. Ontmoet je leeftijdsgenoten in de hang-out (verboden voor ouders en jongere broertjes/zusjes) waar je kunt chillen, gamen, muziek luisteren en film kijken.

SplashWorld, urenlang waterplezier voor tieners. In de onbeperkt toegankelijke aquaparken heb je geen omkijken naar de pubers. Ze roetsjen van de Kamikaze, de Masterblaster, Boemerang, Sidewinder, of de Bowl. Zijn ze de superslides even zat, dan kunnen ze bijkomen op de Lazy river. Voor het aantal waterattracties en soorten glijbanen worden punten gegeven waar een SplashFactor uit voort komt. SplashWorld hotels hebben altijd een SplashFactor 8, 9 of 10, een spetterende vakantie!

Robinson, een vakantie zoals tieners het willen: met actie, sport en plezier (klik op: ROBS (13 tot 17 jaar)). In de Clubs is een veelheid aan (sport)evenementen als waterpolo by night, disco specials, jeugdshows, poolparty’s, creatieve workshops en adventure excursies. In de eigen Hotspot of ROBS Honk ontmoet de jeugd elkaar om bijvoorbeeld muziek te luisteren en te chillen. Het ROBS programma-aanbod is er voor 13-17 jarigen tijdens de schoolvakanties in alle Clubs.

TUI BLUE For Families, de ideale plek voor een vakantie met tieners. Je verblijft in een ruim opgezet vakantiecomplex met chille hangouts voor de tieners. Er is een professioneel entertainmentteam met een silent disco voor jong, en bootcamps en yoga voor oud. Zet tijdens de kookworkshop een maaltijd met elkaar op tafel, en sleep als familieteam een medaille in de wacht op de Family Olympics. TUI BLUE For Families vind je in Griekenland, Spanje, Turkije en Cyprus.

Club Med: vakantie voor ouders én tieners! Naar gelang het Clubdorp treffen tieners van 11 t/m 17 jaar elkaar in de Club Med Passworld of de Juniors’ Club Med. Ze kunnen meedoen aan de sporten in het Clubdorp, liggen in de zon of vieren feest. Hun eigen GOs organiseren leuke activiteiten. Ze kunnen zelf beslissen of ze deelnemen aan de activiteiten of lekker gaan kletsen met vrienden.

Meer all inclusive vakanties

Ga naar All Inclusive kindervakantie voor meer informatie over all inclusive vakanties. Voor nog meer all inclusive vakantie-aanbieders kun je kijken op All Inclusive met kinderen.

Vakantie met pubers – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met pubers: