Actieve vakantie met pubers

Pubers staan vaak open voor spannende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan raften, wildwaterkanoën of klimmen met het hele gezin. Ook mountainbiken kan voor veel plezier zorgen.

Actieve vakantie met pubers – ideeën:

Avontuurlijke vakanties van Pharos reizen, we varen op een vlot, raften naar de waterval, maken een spannende GPS-wandeling… En met abseilen zweven we als Tarzan door de lucht! Luieren tijdens de vakantie? Liever niet! Laat ons maar lekker actief bezig zijn.

Sunweb Xperience: een actieve gezinsvakantie om nooit te vergeten. Maak van je familievakantie een uniek avontuur door samen deel te nemen aan spectaculaire outdoor-mogelijkheden. Denk hierbij aan een 2-daagse hiketocht, mountainbike toertocht, geocaching, slackline, etc. Dit alles onder professionele begeleiding van een Nederlandssprekende Holiday Maker.

Magic Life actieve clubvakanties, ideaal voor opgroeiende tieners. Bij deze vakanties is heel veel inclusief, ook diverse activiteiten, zoals een uurtje mountainbiken, een zeiltrip, of een hiphop-cursus. Ieder hotel heeft zijn eigen specialiteit. De meeste Magic Life bestemmingen hebben ook een Teens Club voor tieners van 13-16 jaar. Er heerst een relaxte internationale sfeer.

Multi-activity gezinsvakanties van SNP: canyoning, rafting, klimmen en abseilen, mountainbiken, een korte trektocht met bivak of voor de durfals spannende klooftochten. Vakanties voor gezinnen met tieners die op zoek zijn naar actie tijdens hun vakantie. Overdag ben je samen op avontuur met leeftijdgenoten, en ‘s avonds kun je lekker chillen bij het kampvuur. Tijdens de Multi-Activity vakanties van SNP verblijf je op een sportieve buitensportcamping, in berghutten of in een comfortabel buitensporthotel.

Actieve vakantie met pubers bij Neckermann, klik bij ‘Vakantie met tieners’ op ‘Bekijk het aanbod’ voor vakanties met coole tieneractiviteiten. Originele activiteiten die tot nieuwe, verrassende ervaringen leiden, en waar je vaak ook nog goede vrienden aan over houdt. Alles mag en niets hoeft. Samen doen, ontdekken en beleven! Bijvoorbeeld: Dare To Jump, Bike Xperience, Powerkite introductie, Lokale keuken, Snorkelen, Circustechnieken, Nordic Walking, Beachtennis, Sunset Beachjogging.

Vallée Les Etoiles in de Belgische Ardennen is perfect voor een actieve vakantie met tieners. Op en rondom het park zijn veel outdoormogelijkheden zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kajakken, rotsklimmen, paintballen, lasergamen, grotten ontdekken, of te voet of met de fiets de Ardennen ontdekken. Op het park zelf is een overdekt zwembad en openluchtzwembad aanwezig. Ze hebben op het park verschillende chalets te huur, de grootste is voor 6-8 personen.

Sawadee fietsvakanties voor families met kinderen vanaf 12 jaar. Fiets zorgeloos van camping naar camping, terwijl de reisbegeleiding boodschappen doet en je bagage vervoert. Ontdek een land samen met andere fietsliefhebbers tijdens deze groepskampeervakantie voor ouders met tieners. Tijdens de dagen waarop je niet naar een andere camping fietst, kan iedereen zijn eigen weg gaan of aan een van de geplande activiteiten deelnemen. Sawadee heeft fietsvakanties voor tieners in Frankrijk, Spanje, Slovenië en Italië.

Wandelvakanties van SNP: voor de wat oudere kinderen die lol hebben in het maken van wandelingen. Maar dan wel met wat uitdaging in het programma: overnachten in hooggelegen berghutten, almhutten of speurtochten maken met een GPS.

Vacanceselect: een actieve vakantie in de Ardennen, het outdoorparadijs van België. Wandelen, mountainbiken, kajakken… maak je borst maar nat! Op de schilderachtige rivier de Ourthe kun je heerlijke tochten maken met een kajak of -nóg stoerder- een raft. Maar op het droge is ook genoeg te beleven: quad en karting, mountainbiken, abseilen en klimmen.

Kano & vaarvakanties van SNP, voor ouders en kinderen die graag op en nabij het water verblijven. Met een vlot de rivier af, zelf je eigen ‘huisboot’ sturen of luieren aan dek van een felucca. Kanotochten van licht tot ruig, dichtbij of ver weg, met kamperen of verblijvend in accommodaties. Meestal individueel, maar ook als groepsreis. Met instructeur, dus ook geschikt voor beginners.

Nog meer actieve vakanties

Voor nog meer actieve vakanties kun je ook kijken op de volgende pagina’s:

Vakantie met pubers – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met pubers: