Kidsclubs voor tieners / pubers

Gaan je pubers nog mee op vakantie? Er zijn ook vakanties te boeken met KidsClubs speciaal voor tieners (TienerClub). Een TienerClub betekent leeftijdgenoten ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen. Vaak met een eigen hang-out om te chillen. Je kunt kiezen uit een vakantie in een hotel of appartement, of voor een camping met een TienerClub.

Overzicht KidsClubs voor tieners


Hotel / appartement met TienerClub

Family Life van TUI, met chille hangouts voor de tieners. Er is een professioneel entertainmentteam met een silent disco voor jong en bootcamps en yoga voor oud. Sleep als familieteam een medaille in de wacht op de Family Olympics. Family Life vind je in Griekenland, Spanje, Turkije en Cyprus.

Familiehotels met Nederlandstalige tiener-animator. Kijk aan rechts op de site voor het stukje over de familiehotels met Nederlandstalige tiener-animator en het reisaanbod. Nederlandstalige tiener-animators vind je o.a. in Hotel Pine Bay Holiday Resort (Turkije, Kusadasi).

Yo!World (11 – 16 jaar) van KidsWorldClub: lekker chillen met je eigen leeftijdsgenoten, een eigen hangout en vette activiteiten. Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt Yo!World nog wel aan in Griekenland en Turkije.

De TeenClub bij Neckermann, perfect voor gezinnen met pubers. Ruime (familie)kamers of kamers met verbindingsdeur, accommodaties dichtbij het strand, leuke sportfaciliteiten, een eigen disco, animatie, stap- en shopmogelijkheden in de buurt. De tieners vermaken zich in de TeenLounge, en kunnen meedoen met leuke TeensExcursions.
Tip: tijdens het zoeken op de site van Neckermann kun je aan links bij ‘Kinderen’ nog op ‘Tieneranimatie’ zoeken.

ROBS van Robinson: helemaal voor tieners van 13-17 jaar. Actie, sport en plezier. In de eigen Hotspot of ROBS Honk ontmoeten de tieners elkaar om muziek te luisteren, te chillen, etc. (Klik op: ROBS (13 tot 17 jaar))

Tieners bij Club Med, in sommige Resorts is een Club Med Passworld aanwezig, of een Juniors’ Club Med. Hier kunnen de tieners zelf beslissen of ze deelnemen aan de activiteiten of lekker gaan kletsen met vrienden. Voor tieners van 11 t/m 17 jaar.

De Teens Club (13 tot 18 jaar) van Pierre & Vacances heeft tijdens de schoolvakanties animatie voor tieners. Surfen, paint ball, volleyball, tennis, golf, dance, etc. En avond entertainment in de spOt, een night club alleen voor tieners, met een groot scherm, draaitafel, drankjes, snack bar en dansvloer. Pierre & Vacances heeft vakantieparken in Frankrijk en Spanje en maakt deel uit van de Center Parcs groep.

SplashWorld, urenlang waterplezier voor tieners. In de aquaparken heb je geen omkijken naar de pubers. Ze roetsjen van de Kamikaze, de Masterblaster, Boemerang, Sidewinder, of de Bowl. Zijn ze de superslides even zat, dan kunnen ze bijkomen op de Lazy river.


Campings met TienerClub

Canvas voor Tieners (12 tot 18-jarigen): windsurfen, snorkelen, kanoën, jetskiën, sportwedstrijden en filmavonden. Maar je kunt ook luieren in en rond het zwembad of lol maken op de glijbanen. En in het hoogseizoen is er op de meeste campings ‘s avonds een disco of een show. Er is altijd wel wat te doen bij het zwembad, de spelletjeskamer, het café of het restaurant.

Campings met een Tienerclub bij Tohapi, uitdagende activiteiten, enerverende sporttoernooien, etc. Tohapi verhuurt comfortabele en volledig ingerichte luxe stacaravans, bungalowtenten en chalets op campings in Frankrijk, Spanje & Italië. Veel campings hebben een Tienerclub, selecteer hiervoor bij ‘Meer filters’ bij ‘Activiteiten’ op ‘Tienerclub (13-17 jaar)’. Bij de beschrijving van de campings kun je zien welke activiteiten de camping allemaal heeft.

Campings met tieneranimatie bij Suncamp Holidays. Tieners kunnen zich uitleven tijdens sporttoernooien of – iets later op de dag – discoavonden. En enge, nachtelijke kampvuurverhalen horen er uiteraard ook bij! Tip: als je op ‘Bekijk alle campings met animatie’ klikt, dan kun je links bij ‘Voor kinderen’ verder nog selecteren op: Discotheek, Speelautomaten.

Campings met een Tienerclub bij Homair, met veel activiteiten en animatie voor tieners. Sporten, toernooien, diverse spelen, zwemmen op het strand of in het zwemparadijs, luieren, etc. De tieners kunnen hun eigen programma samenstellen, aangepast aan hun leeftijd.

Camping Birkelt (Luxemburg) en Camping Le Grand Dague (Dordogne, Frankrijk) hebben speciaal voor tieners het CampingForYou! programma. Denk hierbij aan allerlei toernooien en sportevenementen zoals tafeltennis, volleybal, petanque, frisbee, waterspelen, etc. En voor de echte avonturiers hebben ze Camping Adventure. Denk hierbij aan mountainbiken, klimmen, abseilen, kanovaren etc.


Meer KidsClub

Meer lezen over vakanties met KidsClub? Ga naar KidsClub vakantie.


Vakantie met pubers – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met pubers: