Kidsclubs voor tieners / pubers

Gaan je pubers nog mee op vakantie? Er zijn ook vakanties te boeken met KidsClubs speciaal voor tieners (TienerClub). Een TienerClub betekent leeftijdgenoten ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen. Vaak met een eigen hang-out om te chillen. Je kunt kiezen uit een vakantie in een hotel of appartement, of voor een camping met een TienerClub.

Overzicht KidsClubs voor tieners


Hotel / appartement met TienerClub

TUI BLUE For Families van TUI, met chille hangouts voor de tieners. Er is een professioneel entertainmentteam met een silent disco voor jong en bootcamps en yoga voor oud. Sleep als familieteam een medaille in de wacht op de Family Olympics. TUI BLUE For Families vind je in Griekenland, Spanje, Turkije en Cyprus.

Yo!World (11 – 16 jaar) van KidsWorldClub: lekker chillen met je eigen leeftijdsgenoten, een eigen hangout en vette activiteiten. Ook al bestaat KidsWorldClub niet meer, TUI biedt Yo!World nog wel aan in Griekenland en Turkije.

ROBS van Robinson: helemaal voor tieners van 13-17 jaar. Actie, sport en plezier. In de eigen Hotspot of ROBS Honk ontmoeten de tieners elkaar om muziek te luisteren, te chillen, etc. (Klik op: ROBS (13 tot 17 jaar))

Tieners bij Club Med, in sommige Resorts is een Club Med Passworld aanwezig, of een Juniors’ Club Med. Hier kunnen de tieners zelf beslissen of ze deelnemen aan de activiteiten of lekker gaan kletsen met vrienden. Voor tieners van 11 t/m 17 jaar.

De Teens Club (13 tot 18 jaar) van Pierre & Vacances heeft tijdens de schoolvakanties animatie voor tieners. Surfen, paint ball, volleyball, tennis, golf, dance, etc. En avond entertainment in de spOt, een night club alleen voor tieners, met een groot scherm, draaitafel, drankjes, snack bar en dansvloer. Pierre & Vacances heeft vakantieparken in Frankrijk en Spanje en maakt deel uit van de Center Parcs groep.

SplashWorld, urenlang waterplezier voor tieners. In de aquaparken heb je geen omkijken naar de pubers. Ze roetsjen van de Kamikaze, de Masterblaster, Boemerang, Sidewinder, of de Bowl. Zijn ze de superslides even zat, dan kunnen ze bijkomen op de Lazy river.


Campings met TienerClub

Campings met tieneranimatie bij Suncamp Holidays. Tieners kunnen zich uitleven tijdens sporttoernooien of – iets later op de dag – discoavonden. En enge, nachtelijke kampvuurverhalen horen er uiteraard ook bij! Tip: als je op ‘Bekijk alle campings met animatie’ klikt, dan kun je links bij ‘Voor kinderen’ verder nog selecteren op: Discotheek, Speelautomaten.

Campings voor tieners bij LuxCamp. Met veel leeftijdgenoten om mee te chillen, een leuke bar of disco en wifi. LuxCamp heeft een selectie gemaakt van topcampings voor tieners, zodat straks het hele gezin een leuke vakantie heeft. Bij de beschrijving van de campings kun je zien welke activiteiten de camping allemaal heeft.

Campings met een Tienerclub bij Tohapi, uitdagende activiteiten, enerverende sporttoernooien, etc. Tohapi verhuurt comfortabele en volledig ingerichte luxe stacaravans, bungalowtenten en chalets op campings in Frankrijk, Spanje & Italië. Veel campings hebben een Tienerclub, selecteer hiervoor bij ‘Activiteiten’ op ‘Tienerclub’. Bij de beschrijving van de campings kun je zien welke activiteiten de camping allemaal heeft.

Campings met een Tienerclub bij Allcamps, met veel activiteiten en animatie voor tieners. Sporten, toernooien, diverse spelen, zwemmen op het strand of in het zwemparadijs, luieren, etc. De tieners kunnen hun eigen programma samenstellen, aangepast aan hun leeftijd.

Op Camping Birkelt (Luxemburg) en Camping Le Grand Dague (Dordogne, Frankrijk) wordt CampingForYou! en Camping Adventure aangeboden. CampingForYou! is een programma speciaal voor tieners. Denk hierbij aan allerlei toernooien en sportevenementen zoals tafeltennis, volleybal, petanque, frisbee, waterspelen, etc. Camping Adventure is er voor de echte avonturiers, met outdoor-activiteiten zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kanovaren en nog veel meer. Camping Birkelt kun je boeken bij: Suncamp, Estivotravel en LuxCamp. Camping Le Grand Dague kun je boeken bij: LuxCamp, Roompot en ANWB Camping.


Meer KidsClub

Meer lezen over vakanties met KidsClub? Ga naar KidsClub vakantie.


Vakantie met pubers – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met pubers: