Verre reizen met pubers

Verre reizen met pubers, naar bijzonder bestemmingen wereldwijd. Afwisselende rondreizen met families met pubers die ook meer willen zien dan een camping in Europa.

Verre reizen met pubers – ideeën:

Familieavontuur: actieve gezinsreizen naar bijzondere bestemmingen wereldwijd. Voor nieuwsgierige tieners met avontuurlijke ouders. De reizen zijn erg afwisselend; prachtige natuur wordt afgewisseld met oude tempels. Er worden safari’s gemaakt en hotels met zwembad worden afgewisseld met kampeerovernachtingen of overnachtingen onder de sterrenhemel. In vrijwel alle reizen zijn wandel-, fiets-, raft- of andere actieve tochten opgenomen, meestal kun je ter plekke besluiten of je hieraan deelneemt. Familieavontuur heeft de reizen opgedeeld per minimum leeftijd, je reist dus altijd met kinderen van je eigen leeftijd. Ze hebben reizen vanaf 12 jaar en reizen vanaf 16 jaar.

FamilySpecials van SNP, ontdek de wereld met je gezin. SNP heeft een top 5 samengesteld van groepsreizen voor gezinnen met kids. Leuk voor de kids én de ouders, met genoeg ruimte voor ontspanning. Je verblijft in kleinschalige, kindvriendelijke accommodaties. Met deskundige, Nederlandstalige gidsen en leeftijdsgenootjes. Voor gezinnen vol globetrotters!

RiksjaKids verre reizen met tieners. Speciaal voor tieners heeft RiksjaKids de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Wat dacht je van sandboarden in Peru, kamperen in Canada of zweven over het oerwoud in Costa Rica? Neem een kijkje bij de RiksjaKids top 10 van leukste activiteiten voor reizen met tieners.

Djoser Family heeft bij de meeste bestemmingen vertrekdata geselecteerd voor tieners (eventuele jongere broertjes of zusjes mogen uiteraard ook mee). Ze bieden reizen aan voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vanaf 10 jaar, en vanaf 16 jaar. Bij de vertrekdata is aangegeven voor welke leeftijdscategorie de reis is. Met een icoontje kun je zien of de reis geschikt is voor 10+ of 16+. Bij elke vertrekdatum kun je ook kijken wat de leeftijden zijn van de kinderen die al meegaan.

AsiaDirect: met pubers naar Zuidoost-Azië. AsiaDirect organiseert individuele familie-rondreizen met kindvriendelijke tours en excursies. De familietours van AsiaDirect kunnen op maat worden aangepast aan de aanwezige tieners.

Club Med: vakanties op de mooiste plekjes ter wereld. Tieners van 11 t/m 17 jaar ontmoeten elkaar in de Club Med Passworld of de Juniors’ Club Med. Ze kunnen sporten in het Clubdorp, in de zon liggen, of feestvieren. En er worden leuke activiteiten voor ze georganiseerd in de tienerclub.

Meer verre reizen

Voor meer verre reizen kun je ook kijken bij Verre reizen met kids.

Vakantie met pubers – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met pubers: