Wintersport met pubers

Wintersport vakantie voor ouders én hun pubers! Voor pubers van 11 t/m 17 jaar. De pubers kunnen verschillende ski- en afdalings-technieken uitproberen: freestyle, freeride, snelskiën, slalom, etc. Intensief sporten en vrij zijn.

Wintersport met pubers – ideeën:

SkiKids van ANWB, omdat met pubers op wintersport anders is dan met kids. Op de pistes kunnen de pubers niet alleen uitgebreid skiën, maar ook heerlijk snowboarden. En ook na het skiën is er iets te beleven: van sportieve activiteiten tot uitgaansmogelijkheden. In het funpark leren ze de laatste tricks en ontmoeten ze andere jongeren.
Tip: bij ‘Al vaker geskied’ is er veel keuze aan pistes, kunnen de pubers snowboarden (ook lessen), en is er een funpark: de pubers leren de nieuwste trucs en sprongen. Ook zijn er uitgaansmogelijkheden: binnen 500 m van jouw hotel/appartement kun je terecht voor een drankje en/of dansje. Leuk voor de SkiPubers!

Club Med: wintersport vakantie voor ouders én hun tieners! Voor tieners van 11 t/m 17 jaar is er een speciaal wintersportprogramma, waarbij ze verschillende ski- en afdalingstechnieken kunnen uitproberen: freestyle (bobbels, springen, snowpark, faki), freeride (skiën naast de pistes, door het bos en de poedersneeuw), snelskiën, slalom, skicross, springen en reuzenslalom. Intensief sporten en vrij zijn, dat is wat tieners verwachten van een wintersportvakantie.

Meer wintersport met kinderen

Ga naar Wintersport met kinderen voor meer informatie over een wintersport vakantie met kinderen. Voor nog meer wintersport vakantie-aanbieders kun je kijken op de volgende pagina’s:

Vakantie met pubers – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere vakanties met pubers: