Single Parent reizen: verre reizen voor eenoudergezinnen

Groepsrondreizen naar mooie verre bestemmingen, met speciale vertrekdata voor Single Parents. Zo vindt je kind gemakkelijk aansluiting bij leeftijdsgenoten, en jij ook!

Single Parent reizen – ideeën:

Sawadee familiereizen zijn uitermate geschikt voor eenoudergezinnen. Omdat hun ervaring leert dat eenoudergezinnen het liefst in een reguliere familiegroep reizen, hebben ze geen reizen waarop alleen eenoudergezinnen geboekt staan. Sommige gezinnen stellen het echter wel op prijs om niet het enige eenoudergezin in een groep te zijn. Daarom hebben ze op hun website een overzicht van de familiereizen waarop al minimaal 1 eenoudergezin meereist.

Eenouder vakantie naar Gambia en Senegal van One2gethertravel. Een bijzondere combinatierondreis waarbij je het mooiste van twee landen te zien krijgt. Gambia en Senegal staan bekend om de kleurrijke cultuur. Je doorkruist de imposante Gambia rivier en overnacht in typische eenvoudige Afrikaanse camps. Een rondreis met veel natuurlijke hoogtepunten, avontuurlijke tochten en een kennismaking met het traditionele leven van de lokale bevolking. De laatste dagen overnacht je aan het strand in Gambia. Deze rondreis is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer verre reizen met kinderen

Voor meer verre reizen met kinderen kun je ook kijken op: Verre reizen met kids.

1-oudervakantie – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere 1-oudervakanties: