Actieve 1-oudervakantie

Sportieve vakanties in Europa en daarbuiten. Klimmen, abseilen, canyoningen of parapenten? Je bent vrij om te kiezen aan welke activiteiten je meedoet.

Actieve 1-oudervakantie – ideeën:

Actieve 1-oudervakanties van Estivant: rotsklimmen, canyoningen, mountainbiken, wildwaterraften, grotten ontdekken, etc. Dat kan in Axat (Frankrijk) en Bled (Slovenië). Wil je ook graag naar zee? Dan kun je je actieve vakantie combineren met een weekje strand. Ook in Lacanau Océan (Frankrijk) en Niederau (Oostenrijk) zijn veel outdoormogelijkheden en watersporten.

One2gethertravel is gespecialiseerd in eenouder vakanties. Vakanties waar je kind (eren) genieten, maar ook jij aan ontspanning toekomt. Voor elk eenoudergezin hebben ze wat wils. Een actieve of culturele vakantie, strand of een gezellige camping. Reizen binnen Nederland, naar de Belgische Ardennen, of wat verder weg zoals Frankrijk, het Gardameer in Italië of lekker all-inclusive naar Turkije!

Tijdens een 1-ouder actieve reis van Cirkel Vakanties ligt de nadruk op het gezamenlijk ondernemen van sportieve activiteiten. Klimmen, abseilen, canyoningen of parapenten? Je keert na afloop terug naar een luxe bungalowtent. Na een dagje inspanning kan je de tijd nemen om samen met je kind(eren) te ontspannen. De sportief getinte 1-ouder reizen vind je in prachtige gebieden. Je bent tijdens reis samen met andere éénoudergezinnen. Het is er dan ook hartstikke gezellig. Het Sun & Fun team stelt voor jou en je kind(eren) een afwisselend programma samen. Je bent geheel vrij om te kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Je kiest jouw perfecte mix tussen inspanning en ontspanning.

Nog meer actieve vakanties

Voor nog meer actieve vakanties kun je ook kijken op de volgende pagina’s:

1-oudervakantie – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere 1-oudervakanties: