Zomervakanties voor 1-oudergezinnen

Zomervakanties naar originele bestemmingen in Europa. Met een mix van zon, zee, ontspanning en inspanning. Met leuke activiteiten voor jou en je kind(eren). Wil je in Nederland blijven? Ga dan naar de Eenoudervakanties in Nederland.

1-ouder zomervakantie – ideeën:

Estivant 1-oudervakanties: unieke eenoudervakanties met leuke programma’s en originele bestemmingen in Europa. Estivant biedt geen gezinsvakanties aan, maar is echt exclusief voor eenoudergezinnen. Bij Estivant geniet iedereen, het enthousiaste EstiFun team organiseert dagelijks een uitgebreid en leuk activiteitenprogramma, afgestemd op de leeftijden van de kinderen. De accommodaties zijn uitstekend verzorgd en variëren tussen luxe ingerichte bungalowtenten, mobile homes en hotels. Uiteraard is het vervoer ook tot in de puntjes verzorgd. En natuurlijk is alles onder het motto ‘vrijheid, blijheid’.
Tip: ze hebben ook Benjaminvakanties en Puberproof vakanties.

Eénouderkorting bij Eurocamp. Als alleenstaande ouder profiteer je bij Eurocamp van een extra korting van 10% op een ingerichte stacaravan of bungalowtent. Eurocamp heeft compleet ingerichte accommodaties op luxe campings met zwemparadijzen, gamerooms, speeltuinen, gratis kinderclubs en wifi. Geniet van de gezelligheid en vrijheid van het campingleven. Vermeld bij je boeking de actiecode ’24OUDER’ voor je vakantie in 2024.

Eenoudervakanties in de Alpen met AlpenReizen.nl. Kamers waar maar één volbetalende gast vereist is en je kinderen gratis of met korting bij je op de kamer kunnen slapen, speciale kinderprogramma’s en ook sport- en spelmogelijkheden buiten de dagactiviteiten om, zodat ook jij soms even je eigen plan kunt trekken óf eindelijk eens kan beginnen in dat ene boek.

Tomeeto eenoudervakanties: vakanties waar zowel de kinderen als de volwassenen zich kunnen ontspannen. Tomeeto richt zich op gezinnen waar mama of papa alleen met de kinderen op vakantie gaat. Bij Tomeeto kun je kiezen uit vier vakantie-formules: boerderijvakanties in de Ardennen (3 t/m 12 jaar), avonturiersvakanties in de Spaanse Pyreneeën (vanaf 8 jaar), surf & strand in Frankrijk (4 t/m 17 jaar, opgedeeld in twee leeftijdsgroepen) en vakantie aan de Opaalkust (4 t/m 12 jaar).

TUI eenoudervakanties: bij TUI kun je hotels met eenoudervoordeel boeken. Ze hebben helaas geen overzicht op de website welke hotels allemaal eenoudervoordeel hebben. Maar als je bij het boeken op de tab ‘Prijzen’ klikt, dan zie je in het hotelkamer-overzicht welke kamers eenoudervoordeel hebben. Tip: in ieder geval is bij heel veel SplashWorld hotels, en hotels met Kids’ Club eenoudervoordeel mogelijk.

Sunweb eenoudervakanties: bij Sunweb hebben ze een overzicht gemaakt van alle reizen die je kunt boeken met kinderen en maar één betalende volwassene. Dat is handig en voordelig! Of je nu middeleeuwse kastelen wilt bezoeken in Griekenland, tropische vogels wilt kijken in Spanje, of wilt zwemmen in de blauwe zee in de Turkse Rivièra. Met meer dan 300 accommodaties is er keuze genoeg. Met de filters aan de linkerkant kun je verder nog selecteren op o.a. zwembad, kinderanimatie, kidsclub, etc.

Benjaminvakanties, speciaal voor eenoudergezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 4 jaar. Tijd voor elkaar en tijd voor jezelf, zodat je ook even rustig kunt douchen, iets ondernemen of een boek lezen. De Benjaminweken zijn helemaal toegespitst op ouders met kleine kindjes. Het EstiFun team organiseert vier ochtenden per week gezellige en leuke activiteiten voor de kinderen: spelletjes, knutselen, schilderen, lekker spelen in de zandbak en verhaaltjes voorlezen. De Benjaminvakanties worden georganiseerd in Nederland, Frankrijk en Griekenland, vertrek in juni en juli.

1-oudervakantie – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere eenoudervakanties: