Zomervakanties voor 1-oudergezinnen

Zomervakanties naar originele bestemmingen in Europa. Met een mix van zon, zee, ontspanning en inspanning. Met leuke activiteiten voor jou en je kind(eren). Wil je in Nederland blijven? Ga dan naar de Eenoudervakanties in Nederland.

1-ouder zomervakantie – ideeën:

Estivant 1-oudervakanties: unieke eenoudervakanties met leuke programma’s en originele bestemmingen in Europa. Estivant biedt geen gezinsvakanties aan, maar is echt exclusief voor eenoudergezinnen. Bij Estivant geniet iedereen, het enthousiaste EstiFun team organiseert dagelijks een uitgebreid en leuk activiteitenprogramma, afgestemd op de leeftijden van de kinderen. De accommodaties zijn uitstekend verzorgd en variëren tussen luxe ingerichte bungalowtenten, mobile homes en hotels. Uiteraard is het vervoer ook tot in de puntjes verzorgd. En natuurlijk is alles onder het motto ‘vrijheid, blijheid’.

1-ouder vakantie van Cirkel Vakanties: een mix van zon, zee en watersport. Voel het warme zand tussen je tenen, ruik de zilte lucht van de zee. Je bent op vakantie! Heerlijk, weg van de drukte, op reis met je kind(eren). Het Sun & Fun team organiseert leuke activiteiten voor jou en je kind(eren). De verschillende leeftijdscategorieën zorgen voor een programma dat aangepast is op de leeftijd van je kind(eren). Waterspelletjes zullen de boventoon voeren. Lekker ravotten op het strand, watergevechten houden, etc. Je hebt dus ook even de tijd voor jezelf.

Eenoudervakanties in de Alpen met AlpenReizen.nl. Kamers waar maar één volbetalende gast vereist is en je kinderen gratis of met korting bij je op de kamer kunnen slapen, speciale kinderprogramma’s en ook sport- en spelmogelijkheden buiten de dagactiviteiten om, zodat ook jij soms even je eigen plan kunt trekken óf eindelijk eens kan beginnen in dat ene boek.

TUI eenoudervakanties: bij TUI kun je hotels met eenoudervoordeel boeken. Ze hebben helaas geen overzicht op de website welke hotels allemaal eenoudervoordeel hebben. Maar als je bij het boeken op de tab ‘Prijzen’ klikt, dan zie je in het hotelkamer-overzicht welke kamers eenoudervoordeel hebben. Tip: in ieder geval is bij heel veel SplashWorld hotels, en hotels met Kids’ Club eenoudervoordeel mogelijk.

Benjaminvakanties, speciaal voor eenoudergezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 4 jaar. Tijd voor elkaar en tijd voor jezelf, zodat je ook even rustig kunt douchen, iets ondernemen of een boek lezen. De Benjaminweken zijn helemaal toegespitst op ouders met kleine kindjes. Het EstiFun team organiseert vier ochtenden per week gezellige en leuke activiteiten voor de kinderen: spelletjes, knutselen, schilderen, lekker spelen in de zandbak en verhaaltjes voorlezen. De Benjaminvakanties worden georganiseerd in Nederland, Frankrijk en Griekenland, vertrek in juni en juli.

1-oudervakantie – pagina’s:

Op de volgende pagina’s vind je het vakantie-aanbod van de andere 1-oudervakanties: