Kindvriendelijke vakanties

Kindvriendelijke vakanties, voor zowel de kids als voor jou een feest! Verblijf in comfortabele accommodaties op zonnige bestemmingen in Europa.

Kindvriendelijke vliegvakantie

Vliegvakanties naar mooie vakantiebestemmingen, vaak met kindvriendelijke accommodaties of familiekamers. Meestal met een zwembad met kinderbad en een speeltuin, en soms ook met animatie voor de kinderen.

Ga naar de aanbieders van kindvriendelijke vliegvakanties

Kindvriendelijke vakantie in de natuur of weg van de massa

Authentieke vakanties in de natuur, of in de couleur locale van het land. Bijzondere bestemmingen met mooie accommodaties waar je ongestoord kunt genieten van je vakantie.

Ga naar de aanbieders van kindvriendelijke vakantie in de natuur of weg van het massatoerisme

Twee vakanties in één

Op vakantie in een wereldstad in combinatie met een strandvakantie? Naar het binnenland of naar zee? Stilte of juist gezelligheid? Profiteer van het beste uit twee werelden, als je niet wilt kiezen, dan kies je voor allebei!

Ga naar de aanbieders van Twee vakanties in één


Kindvriendelijke vliegvakanties

Familievakanties van TUI: speciale zonbestemmingen voor de leukste vakanties met kinderen. Met het gezin erop uit, een strandvakantie of een kampeervakantie? Waar je ook lekker wilt genieten, je vindt het bij Arke. Arke biedt een compleet aanbod familievakanties. Kindvriendelijke accommodaties, veilige stranden, goede zwembaden en voordelige familiekamers. Tip: als je aan het zoeken bent, dan kun je links in het menu bij ‘Faciliteiten’ ook nog selecteren op: zwembad, kinderclub, Kids’Club by TUI, crèche, speeltuin of discotheek (voor de tieners). En bij ‘Vakantiewensen’ kun je kiezen voor: familievakanties en kindvriendelijk.

Sunweb zonvakanties biedt voordelige vliegvakanties naar de zon. Met de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar ze bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije. Als je op ‘Zoek en boek’ klikt (boven in de website) dan kan je vervolgens aan links kiezen voor: kinderkorting, babybedje plaatsbaar, kinderanimatie, kinderspeelplaats, kinderstoel, kinderzwembad. Ook kan je de afstand tot het strand kiezen: maximaal 100 meter, 250 meter, 500 meter of 1.000 meter.

Kras.nl heeft kindvriendelijke vakanties naar vele landen. Klik voor het kindvriendelijke vakantie aanbod van Kras op ‘Meer zoekopties’ (links op de website), en kies vervolgens bij ‘faciliteiten’ (links beneden op de website) voor Kindvriendelijk. Je kunt ook selecteren op Speeltuin, of Discotheek (voor de tieners).


Kindvriendelijke vakantie in de natuur of weg van de massa

Eliza was here staat voor een authentieke vakantie. Weg van de massa en in het èchte ritme van het land. Dit betekent dat waar vrijwel alle touroperators links gaan, Eliza rechtsaf slaat. Overzicht, duidelijkheid en anders dan anders. Eliza heeft een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in de couleur locale van Portugal, Malta, Madeira, Kreta, Corfu, Tenerife, Gran Canaria, Andalucie en Mallorca.


Twee vakanties in één

VakantieDuetten van Pharos Reizen: Twee vakanties in één! Naar Frankrijk of naar Spanje? Naar het binnenland of naar zee? Stilte of juist gezelligheid? Als je niet wilt kiezen, dan kies je toch voor allebei! Met de VakantieDuetten profiteer je van het beste uit twee werelden. De duetten zijn twee puzzelstukjes die samen een complete vakantie vormen. Ontdek twee streken in Europa, en ga bijvoorbeeld één week naar de Ardèche en één week naar het strand van de Middellandse Zee.


Meer kindvriendelijke vakanties

Meer lezen over kindvriendelijke vakanties? Ga dan naar Kindvriendelijke vakantie.