Campings met KidsClub

Houd je van kamperen? Dan is een camping met een KidsClub heel leuk. De kinderen worden ingedeeld in groepjes van hun eigen leeftijd en kunnen meedoen aan allerlei leuke activiteiten.

De gratis kinderclubs maken kamperen met kinderen extra leuk. De speciaal opgeleide medewerkers organiseren allerlei activiteiten op de camping. En er is voor ieder wat wils. Van peutersport, knutselen en schminken voor jonge kinderen tot voetbaltraining, speurtochten en talentenjachten voor oudere kinderen. Bij sommige campings is er ook een programma voor de tieners.

Op de campings met Kidsclubs kun je komen kamperen met je eigen tent of caravan, maar je kunt er vaak ook ingerichte tenten, of (luxe) stacaravans huren.

Alle Campings met KidsClub op een rij:

Campings met Topi Club, een kinderclub met de mascotte Topi de kat. Topi viert samen met de kinderen dat het vakantie is. Er worden spelletjes georganiseerd, elke avond is er een mini disco, en er is wekelijks een show met Topi en zijn vriendjes en nog veel meer. Bij het zoeken kun je aan links bij ‘Activiteiten’ selecteren op ‘Topi club’. Bij de beschrijving van de campings kun je zien welke activiteiten de camping allemaal heeft.

Op de campings van Sandaya hebben ze kids, junior en tiener clubs. Met recreatieve en sportieve activiteiten zoals spelletjes, schattenjacht, circus activiteiten, shows en sporttoernooien. En voor de tieners: Rivièra d’Azur en Les Tamaris hebben een tienerclub voor de tieners van 13 – 17 jaar.

Tohapi campings met animatie en kinder-activiteiten. Links op de website kun je bij ‘Activiteiten’ nog verder selecteren op: Animatie, Miniclub (4-12 jaar) en Tienerclub (13-17 jaar). Bij de beschrijving van de campings kun je vervolgens kijken welke activiteiten de camping allemaal heeft.

Campings met animatie bij Suncamp Holidays. Als je op ‘Bekijk campings’ klikt, dan kun je links bij ‘Voor kinderen’ verder nog selecteren op: Animatieprogramma, Speeltuin, Indoorspeeltuin, Discotheek (leuk voor de tieners), Miniclub, Speelautomaten, en Kinderboerderij.

De leukste campings met animatie bij Roan. Deze campings zijn door Roan zelf gekozen, bezocht en bekeken. Tip: als je op ‘zoeken’ klikt, dan kun je vervolgens aan links nog selecteren op Animatie, Miniclub, Disco. Ook kun je de leeftijd van je kinderen selecteren: Peuters en kleuters, Kinderen (5-11 jaar) en Tieners (12+).

Camping Marelago in Italië (Veneto) is een kleinschalige camping op loopafstand van de zee. De kinderen vermaken zich opperbest in de KidsClub. Op het strand is ook nog Italiaanse animatie. Een echte droomvakantie voor een gezin met (jonge) kinderen. Reserveer een kampeerplaats of accommodatie bij LuxCamp of ANWB Camping.

Camping Birkelt (Luxemburg) en Camping Le Grand Dague (Dordogne, Frankrijk) bieden een uitgebreid animatieprogramma met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Het Camping Kids programma is voor kinderen tot 12 jaar, en voor de tieners hebben ze CampingForYou! Voor de hele familie is er het Camping Family programma. En dan hebben ze voor de echte avonturiers nog Camping Adventure. Denk hierbij aan mountainbiken, klimmen, abseilen, kanovaren etc. Camping Birkelt kun je boeken bij: Suncamp, Estivotravel en LuxCamp. Camping Le Grand Dague kun je boeken bij: LuxCamp, Roompot en ANWB Camping.

Meer KidsClub

Meer lezen over vakanties met KidsClub? Ga naar KidsClub vakantie.