Autovakantie met kids

Mooie bestemmingen in Europa. Ver weg, dichtbij, middenin de natuur of aan een zonnig strand. Hier vind je de leukste autovakanties voor elke wens en elk budget.

Autovakantie met kids – ideeën:

TUI autovakantie met kids. TUI heeft dé perfecte vakantie voor elk gezin. Roetsjen van supercoole glijbanen, in te gekke waterparken, voetballen met échte profs of nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in de Barkie KidsClub. Bij TUI kan het allemaal! Je kan links in het menu bij faciliteiten kiezen voor familiekamer, speeltuin, zwembad, kinderclub, barkie kidsclub, etc. Ook kan je afstanden tot het strand, centrum, het meer, etc invullen.

Sunweb biedt voordelige autovakanties naar fantastische locaties. Je kan o.a. kiezen tussen de volgende soorten autovakanties: familievakantie, boerderijvakantie, actieve vakantie, kampeervakantie, strandvakantie, vakantiepark en attractiepark. Als je op ‘Zoek en boek’ klikt (boven in de website) dan kan je vervolgens aan links kiezen voor: kinderkorting, babybedje plaatsbaar, kinderanimatie, kinderspeelplaats, kinderstoel, kinderzwembad. Ook kan je de afstand tot het strand kiezen: maximaal 100 meter, 250 meter, 500 meter of 1.000 meter. Sunweb organiseert autovakanties naar Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Nederland en België.

Kindvriendelijke autovakanties van de ANWB, naar Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Italië en de rest van Europa. De manier om te genieten van de mooiste gebieden van Europa, waar je in je eigen tempo naar toe rijdt.

Autovakanties van D-reizen naar de zon of lekker dichtbij: met de auto ben je zo vrij als een vogel. Laat je verrassen met een tour door prachtige landschappen. Geniet van panoramische uitzichten over de zee of rijd over kronkelige bergpassen. Ontdek de mooiste bestemmingen voor een autovakantie in Europa bij D-reizen. Heb jij je sleutels al gepakt?

Autovakanties van Prijsvrij: van “la douce France” tot aan “la bella Italia”. Rijdt met je eigen auto naar je vakantiebestemming toe, op een tempo dat jij fijn vindt. Zo kom je uitgerust aan op je vakantieadres. Ga luieren aan één van de Spaanse Costa’s, geniet van de natuur in Oostenrijk of Kroatië of rijdt naar Franse steden zoals Parijs of Nice. Als je een autovakantie boekt bij Prijsvrij dan boek je alleen het verblijf.

De beste autovakanties bij de VakantieDiscounter. Rijdt naar het altijd populaire Frankrijk, Italië, Spanje of Duitsland. Heb je geen zin om lang onderweg te zijn? Kies dan voor een autovakantie in Nederland of België. Het grote voordeel van een autovakantie is dat je veel vrijheid hebt en op de allermooiste plekjes komt. Je kunt kiezen voor een camping of vakantiepark, maar het is ook mogelijk om in een hotel te verblijven. Zet de radio wat harder en laat de roadtrip maar beginnen!

Meer autovakantie

Meer lezen over autovakanties met kinderen? Ga dan naar de pagina met autovakantie-tips: autovakantie met kinderen.