Fietsvakantie met peuter

Fietsvakanties langs kindvriendelijke accommodaties, naar bestemmingen binnen én buiten Europa. Met je eigen gezin of samen met anderen, met fietszitjes en aanhangfietsen.

Fietsvakantie met peuter – ideeën:

ANWB organiseert fietsvakanties in Europa met kinderen. De routes variëren van 20 km tot 45 km per dag. Meestal worden fietsdagen afgewisseld met een dag op de camping of in het hotel. Ze hebben fietskarren en/of aanhangfietsen en kinderzitjes beschikbaar voor als de kinderen nog te klein zijn om zelf te fietsen. ANWB zorgt voor het vervoer van je bagage, dus die hoef je niet mee te nemen op de fiets.

Fiets-Fun biedt compleet georganiseerde en individuele fietsvakanties. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Ideaal voor gezinnen met peuters, geen gesleep met de spullen, tent opzetten, en toch lekker actief bezig zijn. Je kunt kiezen uit arrangementen met verblijf in compleet ingerichte De Waard tenten, fiets-cottage arrangementen, of fiets-hotel arrangementen. De kampeer-reizen zijn in Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië. Fiets-cottage arrangementen zijn er in Denemarken (cottages) en in Frankrijk (mobile homes). In Oostenrijk (Tirol), en Frankrijk (Champagne streek) kan je heerlijk fietsen met overnachtingen in hotels. Of als je verder van huis wilt dan kan je Suriname en Indonesië op de fiets ontdekken.

Sawadee fietsvakanties voor families met kinderen vanaf 1 jaar. Fiets zorgeloos van camping naar camping, terwijl de reisbegeleiding boodschappen doet en je bagage vervoert. Ontdek een land samen met andere fietsliefhebbers tijdens deze groepskampeervakantie voor ouders met kleine kinderen. Tijdens de dagen waarop je niet naar een andere camping fietst, kan iedereen zijn eigen weg gaan of aan een van de geplande activiteiten deelnemen. Ze hebben ook kinderfietsen, aanhangfietsen en kinderzitjes te huur.

Meer fietsvakantie

Voor meer informatie over fietsvakanties met kinderen kun je kijken op Fietsvakantie met kinderen.