Rondreizen met peuter

Mooie rondreizen met je peuter, in een rustig tempo, met activiteiten aangepast aan je peuter. Verre rondreizen, maar ook rondreizen door Europa.

Rondreizen met peuter – ideeën:

Pharos rondreizen met kids. Heerlijke rondreizen met je peuter door Europa of Canada. Autorondreizen vol avonturen en verhalen. Van Scandinavië tot Italië, van Ierland tot Hongarije, of maak een rondreis door Canada! Bij sommige rondreizen verblijf je in hotels, bij andere op campings of vakantieparken.

AsiaDirect: Thailand met de allerkleinsten. Met AsiaDirect is een reis door Thailand met peuters een geweldige belevenis. De reistijden zijn bewust kort gehouden, en de 4 sterren hotels zijn comfortabel en hebben allemaal lekkere zwembaden. De excursies en activiteiten van de reis zijn afgestemd op de aanwezigheid van je peuter, en er is veel vrije tijd.

TenzingTravel.nl: verre rondreizen met kinderen. In een rustig tempo, met activiteiten aangepast aan de belevingswereld van de kinderen. En de juiste mix van avontuur in een veilige kindvriendelijke omgeving. Om alle indrukken van de dag te kunnen verwerken zijn bijna alle accommodaties voorzien van een zwembad. Ook verblijf je waar mogelijk tenminste 2 nachten op 1 locatie. Alle rondreizen zijn inspirationeel en kunnen aangepast worden op jouw (peuter-) wensen. Elk gezin is tenslotte uniek!

Meer rondreizen met kinderen

Voor nog meer rondreizen met kinderen kun je ook kijken bij Verre rondreizen met kinderen.