Waddeneilanden

Geniet van een ontspannen verblijf op de Waddeneilanden. Kies jouw favoriete eiland en beleef een heerlijke tijd op de Wadden met je kinderen.

Waddeneilanden – ideeën:

Texel.net biedt het meest uitgebreide aanbod van accommodaties op Texel: hotels, vakantieparken, vakantiehuisjes, bed & breakfasts, chalets, campings en bijzondere accommodaties zoals yurts. Er zijn ook achtergrondpagina’s over Texel zelf en allerlei activiteiten. Wandelen, fietsen, uitgaan, musea, excursies, sportmogelijkheden en strandrecreatie. Ook kan je er informatie vinden speciaal voor ouders met kinderen. Kies jouw favoriete accommodatie en beleef een heerlijke tijd op Texel met de kids!

Vakantiepark De Krim op Texel ligt vlakbij de vuurtoren. Ze hebben luxe vakantiehuizen / bungalows of chalets en een goed verzorgd 5* kampeerterrein. Met veel faciliteiten & mogelijkheden: o.a. zwembad, speelschip, restaurants, bowling baan, schaatsbaan, slotracebaan, en nog veel meer… Abonneer je op de nieuwsbrief, of surf meteen naar de aanbiedingen en lastminutes van Vakantiepark De Krim.

DutchIslands: de mooiste vakantiewoningen op de Waddeneilanden. Van appartementen tot luxe villa’s. Ze hebben vakantiewoningen op Ameland, Schiermonnikoog en Texel. Ieder eiland is uniek in termen van natuurlijke omgeving, geschiedenis en cultuur. Texel is het grootste eiland met het grootste aanbod van voorzieningen. Ameland kenmerkt zich door het eilandgevoel, en Schiermonnikoog doet dit het meest door natuur. DutchIslands heeft voor elk eiland een passend aanbod!

Aan Zee heeft mooie vakantieplekjes op de Waddeneilanden. Mooie zeecottages en andere gezellige vakantiehuizen. Veel huizen zijn vrijstaand en zeer comfortabel. Vaak worden ze buiten het vakantieseizoen door de eigenaren zelf bewoond, waardoor ze een geheel eigen sfeer hebben.

HotelsopTexel.nl: een overzicht van alle hotels op Texel. De hotels van Texel onderscheiden zich stuk voor stuk door hun eigen karakter.

Geniet van een heerlijk ontspannen verblijf in een WestCord Hotel op Vlieland, Terschelling of Ameland. Geen lange files op weg naar het zuiden of lange wachtrijen op Schiphol. Nee, hier vind je nog de rust en ruimte waarin je met het gehele gezin kan genieten van een vakantie in eigen land. De allerkleinsten spetteren in het zwembad en de oudere kinderen maken zandkastelen of bouwen hutten. Kinderen zijn bij ons speciale gasten! Door de vele georganiseerde en begeleide activiteiten van Kids&Teens kunnen de kinderen zorgeloos in alle vrijheid genieten. En jij dus ook!

Meer vakanties in Nederland