Attractiepark met peuter

Er zijn hele leuke attractieparken voor peuters: een Plopsa-park of Beekse Bergen. Blijf slapen in de buurt, of op het park zelf, en geniet meerdere dagen van de attracties.

Attractiepark met peuter – ideeën:

Ga naar de Efteling met je peuter, ze hebben hele leuke themasuites, volledig in de sfeer van o.a. Roodkapje, Doornroosje, Hans en Grietje, etc. Als je verblijft in een Efteling accommodatie dan heb je gratis toegang tot de Efteling. En je mag een half uur eerder het park op, dus wees de drukte voor in het Sprookjesbos, het Avonturendoolhof, de Stoomcarrousel, het Volk van Laaf of de speeltuin. En speciaal voor ouders hebben ze Attracties met babyswitch, zodat papa en mama ook aan hun thrill toekomen. Bij o.a. de Baron 1898, De Vliegende Hollander, Joris en de Draak, Python, kun je gebruik maken van babyswitch.

Ga naar een Plopsa-park met je peuter: verblijf in het Plopsa Hotel, of in een hotel in de buurt van één van de vier Plopsa-parken. Als je verblijft bij Center Parcs kun je een voordelige Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas aanvragen (voor de prijs van een dagticket kun je gedurende je hele verblijf onbeperkt naar Plopsa Indoor Coevorden).

Bij Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos kun je kun je gratis en onbeperkt naar 7 leuke dag-attracties. Zo kun je o.a. naar Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk en Aviodrome. Op beide parken hebben ze een kindvriendelijk zwembad en diverse speeltuinen. De accommodaties bestaan uit luxe bungalows, chalets, tenten en kampeerplaatsen.

Nog meer attractieparken

Voor nog meer leuke attractieparken kun je kijken op de volgende pagina’s: