Vakantie
        met kinderen

Kindvriendelijke campings

Stacaravan Verde KIDS Meer lezen over kamperen met kinderen? Ga dan naar de tips voor kamperen met kinderen.
Weet je al wat je wilt? Ga dan meteen naar het overzicht van leuke kindvriendelijke campings. Mooie campings, kindvriendelijk en ideaal voor een vakantie met kinderen.
Ben je op zoek naar een luxe campingvakantie, kijk dan bij Glamping - luxe kamperen.
Kamperen in Nederland

Met baby
Met peuter
Met kids (4+)
Glamping in Nederland
Kamperen in Europa

Met baby
Met peuter
Met kids (4+)
Glamping in Europa

Campings met faciliteiten voor kinderen

Country Camp Wil je kamperen met je kinderen dan is een kindvriendelijke camping een goede keus. Op een kindvriendelijke camping zijn veel faciliteiten voor (kleine) kinderen, en ook voor de oudere kinderen is er genoeg te doen. Bekijk bij het zoeken naar een camping wat voor faciliteiten er op de camping zijn (kinderzwembad, speeltuin) en of er bijvoorbeeld een recreatieteam aanwezig is. Speelplaatsen zijn voor kleine kinderen natuurlijk ook altijd leuk. Voor de wat oudere kinderen is een disco belangrijk. Kijk ook of er zwemgelegenheid is op de camping of eventueel in de buurt. Er zijn ook campings te vinden die echt heel erg op gezinnen met kinderen zijn gericht, dit zijn de zogenaamde kindercampings.


Kampeer-Tips en KidsClubs

Tips: Kamperen met kinderen
Campings met animatie / KidsClub
Met wie?

Met baby
Tienercampings


Ingerichte bungalowtent of stacaravan

Beleef het echte kampeergevoel met alle hedendaagse luxe en comfort, en huur een volledig ingerichte bungalowtent of stacaravan. Veel bungalowtenten hebben echte matrassen, een gasfornuis, koelkastje en keukengerei. Ook zijn er stacaravans die zijn voorzien van airco.

Glamping

Eurocamp Glamping, ofwel 'glamorous camping', is dé nieuwe trend op kampeergebied. Verblijf in een luxe mobile home of luxe tent en ervaar de luxe van een hotel gecombineerd met de vrijheid van een camping. Tijdens een 'glamping' vakantie beschik je over nog meer luxe faciliteiten in je tent of stacaravan, zoals bijvoorbeeld echte bedden, een douche, toilet en een luxe ingerichte keuken.

Campings met animatie / KidsClub

Eurocamp Op sommige campings wordt er van alles voor de kinderen georganiseerd. Op deze campings zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Bijvoorbeeld een camping met glijbanen, schommels en animatie (vaak georganiseerd door een KidsClub). De animatieprogramma's richten zich op verschillende leeftijdsgroepen: 0-4; 5-11; 12-16 jaar. Wat is er mooier dan je kinderen te zien genieten op een leuke kindercamping? De kleintjes kunnen veilig spetteren in het pierebadje, en de oudere kinderen vermaken zich in het grote zwembad, terwijl jij onder je zonnebril stiekem een oogje in het zeil houdt... dat is ook vakantie voor jou! Ga naar de Campings met animatie / KidsClub.

Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl