Vakantie
        met kinderen

Vakantie met pubers

Vakantie met pubers Als je op vakantie gaat met pubers dan is het slim om ze te betrekken bij de keuze van de bestemming en accommodatie. Als je vooraf met ze bespreekt wat ze belangrijk vinden, en hier ook daadwerkelijk rekening mee houdt, dan heb je minder kans op teleurstellingen achteraf. Het is misschien wel de laatste keer dat ze met het gezin mee op vakantie gaan, dus de vakantie een beetje aanpassen aan hun wensen is geen slecht idee.
Suggesties tienercampings

Selectcamp
Vacanceselect
Canvas Holidays
Suggesties hotel / appartement

Neckermann met tieners
Roompot ChillZone
Junior Club Med (van 11 t/m 17 jaar)

Andere pubers

Pubers gaan graag met leeftijdgenoten om. Zoek dus een vakantiebestemming uit waar ook andere gezinnen met pubers naartoe gaan. Leeftijdsgenootjes voor je puber vind je op Tienercampings, en op plekken met de volgende faciliteiten:

- Disco

Een disco op de camping of een buurtdisco vlakbij de accommodatie kan een belangrijke wens van de pubers zijn. Hier kunnen ze zichzelf zijn, andere pubers ontmoeten en zich lekker uitleven. Maak wel duidelijke afspraken met ze, over hoe laat ze thuis moeten zijn, etc.
Ga meteen naar de campings met een disco, of ga op zoek naar een hotel / appartement met disco in de buurt.

- Zwembad

Een groot zwembad waar ze andere pubers kunnen ontmoeten is ook vaak een wens van pubers die nog met hun ouders op vakantie gaan.

- Strand

Ook het strand is een heerlijke plek waar je puber zich kan vermaken en leeftijdgenootjes kan ontmoeten.

- Sportieve activiteiten

Sommige pubers houden van sportieve activiteiten, zoals watersporten, raften, of andere outdoor activiteiten. Heb je sportieve pubers? Kijk dan of er outdoor activiteiten in de buurt te doen zijn.
Ga naar de vakanties met outdoor activiteiten.

- KidsClubs voor tieners

Een KidsClub voor tieners staat garant voor leeftijdgenoten ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen. Vaak met een eigen hang-out om te chillen met de andere tieners.
Ga naar de vakanties met Kidsclubs voor tieners.

Ga meteen naar de aanbieders van:

Tienercampings en campings met een disco
Vakantiebestemmingen voor gezinnen met pubers
Actieve vakantie met pubers
Kidsclubs voor pubers
Verre reizen met pubers
All Inclusive met pubers
Wintersport met pubers

Maak het gezellig samen

Pubers willen niet alles met hun ouders doen, ze willen hun eigen gangetje gaan zonder dat er teveel op ze gelet wordt. Dwing je pubers niet om mee te doen aan bijvoorbeeld fietstochten en kerkjes bezoeken. Het liefst willen ze met leeftijdsgenoten dingen ondernemen. Ze horen zich af te zetten en de wereld te ontdekken. Laat ze lekker af en toe uitslapen als ze dat willen, of breng ze een keer naar de disco op de andere camping. Je pubers meer vrijheid geven houdt niet in dat je ze alleen 's ochtends bij het ontbijt ziet. Er zijn volop mogelijkheden om samen leuke dingen te ondernemen.

Reisaanbod pubers

Kijk bij Reisaanbod pubers voor leuke vakantie-ideeën. Van campings die geschikt zijn voor pubers, een actieve vakantie, all inclusive vakanties, tot een verre reis met pubers.
Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl