Vakantie
        met kinderen

Wintersport met kinderen

Cirkel Vakanties Ben je zelf dol op wintersport, dan kan een wintersport met kinderen ook heel leuk zijn. Het is echter wel belangrijk dat je ook rekening houdt met de wensen van je kinderen. Sommige jonge kinderen (4-5 jaar) vinden skiën bijvoorbeeld niet leuk, hebben het koud en vinden het eng in de sneeuw en op de piste. Maar met wat aanpassingen is het allemaal heel goed op te lossen, en heeft het hele gezin een heerlijke wintersport!

Soort wintersport

Kindvriendelijke accommodaties
Met kinderactiviteiten en kinderopvang
All Inclusive wintersport
De Skitrein
Wintersport met:

Baby / Peuter / Kids
Pubers
1-oudergezinnen


Kindvriendelijke accommodatie

Met de familie op wintersport? Kinderen genieten met meest in een kindvriendelijke accommodatie, waar zij zich ook op hun gemak voelen. En op veel plaatsen hebben ze ook crèches voor de kleintjes. Ga voor een leuke wintersport met kinderen naar de kindvriendelijke wintersport accommodaties.

Wintersport met activiteiten voor de kinderen

Kids & Go Bij een kindvriendelijke wintersport worden vaak leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, in verschillende groepjes per leeftijdscategorie. Zo hebben alle kinderen een heerlijke wintersport. De 2-3 jarigen gaan bijvoorbeeld in de sneeuw spelen. Terwijl de al wat oudere kinderen (4-6 jaar) al kunnen oefenen met skiën: op hele korte ski's lopen, spelen en glijden op speciale kinder-hellinkjes.
Kinderen kunnen echter niet zo heel lang (maximaal een uurtje) op de ski's staan en willen daarna graag weer wat anders doen. Bij een wintersport met kinderen is daar rekening mee gehouden, en worden er vaak ook andere leuke activiteiten georganiseerd, in verschillende kindergroepjes per leeftijdscategorie.
Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen naar een (Nederlandstalige) Skischool om echt les te krijgen in een kindergroepje. Ga naar het overzicht van wintersport met kinderactiviteiten en kinderopvang.

Reisaanbod wintersport met kinderen

Bij Reisaanbod wintersport vind je een overzicht van verschillende wintersport vakanties met kinderen. Per categorie vind je hier de reisorganisaties waar je een wintersport met kinderen kunt boeken.
Copyright © Leukevakantiesmetkinderen.nl