Campings met privé sanitair in Drenthe

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in Drenthe? Hieronder vind je een overzicht van alle kindercampings met privé sanitair in Drenthe.

Campings met privé sanitair in Drenthe

drouwenerzand camping prive sanitairCamping Drouwenerzand heeft kampeerplaatsen met privé sanitair. Bij 3 of meer overnachtingen mag je gratis naar attractiepark Drouwenerzand op loopafstand van de camping. Hier kun je onbeperkt gebruik maken van alle attracties, en genieten van vers fruit, koffie, thee, limonade, diverse belegde broodjes, verse soep van de dag, frites en snacks.

Tijdens de Land van ANWB verkiezing van 2019 werd attractiepark Drouwenerzand voor de vijfde keer uitgeroepen tot het ‘Leukste Uitje van Drenthe’, in 2020 ontvingen ze de 3e prijs.


Camping Witterzomer prive sanitairCamping Witterzomer in Drenthe is een echte familiecamping. Je kunt hier komen kamperen met een privé sanitair unit op je kampeerplaats, of met privé sanitair in het toiletgebouw.

De kinderen kunnen zwemmen in het openluchtzwembad met waterglijbaan, er is een zwemvijver met zandstrand, en een animatieteam.


Camping de NorgerbergOp Camping de Norgerberg hebben ze verschillende kampeerplaatsen met privé sanitair. Je kunt zelfs kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair en buitenkeuken.

De camping ligt in de Kop van Drenthe in een bosrijke omgeving. Op de camping is een verwarmd zwembad met schuifdak, en voor de kinderen is er een verder nog een speeltuin, spetterpoel, belevingspad, animatieteam, etc.

Andere provincie?

Ga terug naar alle campings met privé sanitair, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Texel Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg