Campings met privé sanitair in Limburg

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in Limburg? Hieronder vind je een overzicht van alle kindercampings met privé sanitair in Limburg.

Campings met privé sanitair in Limburg

de leistert prive sanitairOp camping de Leistert hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. Je kunt kiezen voor een unit met een vaatwasser of met een infrarood sauna.

Op de camping is veel zwemplezier, je kunt niet alleen zwemmen in de zwemvijver, maar ook in het binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft lagunebaden, warme bubbelbaden, een stroomversnelling, waterglijbanen en een peuter- en kleuterbad met speeltoestellen.

Bij mooi weer kun je komen spetteren in het verwarmde buitengolfslagbad met glijbaan, en voor de kleintjes is er een kinderbadje. Op de camping is verder nog een waterspeeltuin, indoor speeljungle, en recreatieteam aanwezig.


camping klein canada kampeerplaats luxe met prive sanitairOp Camping Klein Canada hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. De kampeerplaatsen liggen op het G-veld.

De familiecamping heeft een zwembadcomplex met een binnenbad, buitenbad met waterglijbaan, kleuterbad en peuterbad. Verder is er o.a. een grote speeltuin, waterspeeltuin, dierenweide, springkussen en een animatieteam op de camping aanwezig.


de schatberg super comfort standplaats met prive sanitairOp camping De Schatberg hebben ze super comfort standplaatsen met privé sanitair. Op de camping is een natuurbad met zandstrand en een waterspeeltuin.

Er is ook een zwemparadijs met een waterglijbaan, whirlpool, stroomversnelling en een peuterbad. De durfals kunnen klimmen en klauteren in het klimpark met touwladders, kabelbanen, bruggen en lianen.


Camping Vakantiepark BreeBronne met prive sanitairOp camping vakantiepark BreeBronne hebben ze comfortplaatsen met privé sanitair.

Op de camping is een subtropisch zwembad met glijbaan, whirlpool en een apart peuterbadje. Bij mooi weer kunnen de kinderen ook zwemmen in de recreatieplas met strand en waterglijbaan, of spelen in de speeltuin.

Doe mee met de sporttoernooien en waterspelletjes die het recreatieteam organiseert. Slecht weer? Er is ook een kleine binnenspeeltuin met klimwand.

Andere provincie?

Ga terug naar alle campings met privé sanitair, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Texel Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg