Campings met privé sanitair in Gelderland

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in Gelderland? Hieronder vind je een overzicht van alle kindercampings met privé sanitair in Gelderland.

Campings met privé sanitair in Gelderland

de bosgraaf prive sanitair cabine aOp familiecamping De Bosgraaf hebben ze 100 kampeerplaatsen met privé sanitair. De camping ligt in een bosrijk natuurgebied op de Veluwe.

Op de camping is een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en peuterbad, grote speeltuin en een sportveld aanwezig. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam.


ackersate comfort xl plus prive sanitairOp camping Ackersate aan de Veluwe in Gelderland hebben ze Comfortplaats XL Plus met privé sanitair. De camping ligt op loopafstand van Recreatieplas Zeumeren.

De camping is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is o.a. een zwembad met glijbanen, animatie in de schoolvakanties, verschillende speeltuinen, midgetgolfbaan, (tafel)tennis, etc.


RCN de JagersteeOp camping RCN de Jagerstee in Gelderland hebben ze comfort plus kampeerplaatsen met privé sanitair. De camping ligt aan de rand van de Veluwe.

De camping heeft een verwarmd openluchtzwembad met zonneweide, animatieprogramma, speeltuinen, indoor speelbos, verkeersplein met een skelterbaan voor kinderen, dierenweide, etc.


boslust prive sanitairOp Recreatiepark Boslust op de Veluwe hebben ze staanplaatsen met privé sanitair.

De camping ligt in de Puttense Bossen, en is ideaal voor gezinnen met kinderen die graag in de natuur op ontdekking gaan. Op de camping is een speelweide met leuke speeltoestellen. In de omgeving liggen veel pretparken (Walibi en Julianatoren), natuurgebieden en cultureel erfgoed.


Prive sanitair de twee bruggenOp Vakantiepark & Camping De Twee Bruggen in Noord-Oost Gelderland hebben ze kampeerplekken met privé-sanitair.

De camping heeft een binnen- en buitenzwembad met 4 glijbanen, een grote zandspeeltuin en animatieteam voor de kinderen. Je kunt op de camping ook bowlen, midgetgolfen of een kano, fiets, of skelter huren.


de boshoek kamperen prive sanitairOp camping De Boshoek op de Veluwe hebben ze kampeerplaatsén met een privé sanitair unit.

De Boshoek is ideaal voor gezinnen met kinderen, zo zijn er verschillende speeltuinen voor kleine en grotere kinderen en een sportpark met een interactieve voetbalmuur. In de kindervakanties is er een animatieteam aanwezig. Verder is er een overdekt zwembad en bowlinggrot op de camping aanwezig.


Landal Rabbit Hill kampeerplaats met privé sanitairOp Camping Landal Rabbit Hill heeft ‘luxe campingplaats CS16+’ privé sanitair.

Camping Landal Rabbit Hill ligt midden op de Veluwe. Op de camping is een overdekt zwembad, openluchtzwembad met peuterbad en een indoor speelparadijs. Verder is er o.a. een tafeltennistafel, Sports Arena, tennisbaan en een tokkelbaan (onder begeleiding).


Camping Samoza kampeerplaats met privé sanitairOp Camping Samoza hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. Camping Samoza is een levendige, gezellige camping op de Veluwe. Op de camping is een binnenzwembad met glijbaan en een golfslagbad.

Tijdens de schoolvakanties is er een animatieprogramma, en tijdens het hoogseizoen zijn er verschillende leuke evenementen zoals een huttenbouwfeest, voetbalweekend, schuimparty, muziek festival en thema avonden in de discotheek. Voor de kleine kinderen zijn er de vakantievriendjes Bo & Bibi waar ze mee kunnen dansen, spelen, knutselen en genieten van hun theaterstukken.


Camping de Zandhegge privé sanitairOp Camping de Zandhegge hebben ze sinds 2021 comfortplaatsen met privé sanitair. Camping de Zandhegge is een overzichtelijke familiecamping op de Veluwe.

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuintjes met trampolines en skelters, een verwarmd buitenzwembad met apart kleuterbad en binnenspeeltuin ‘Heggies Speelschuur’. In de schoolvakanties is er een recreatieteam.


Camping de Haeghehorst kampeerplaatsen met privé sanitairOp Camping de Haeghehorst hebben ze kampeerplaats Comfort Plus XL met privé sanitair. Behalve een eigen toilet, douche en wasbak is er ook vaatwasser. De camping is recent bekroond met de titel ANWB Top Camping 2021.

Camping de Haeghehorst is een 5 sterren familiecamping, met op bijna alle kampeervelden een speeltuin met verschillende speeltoestellen. Er is ook een grote waterspeeltuin en een luchttrampoline. In de schoolvakanties is er animatie, er is een buitenzwembad met glijbaan, en een binnenzwembad met peuterbadje.


Resort De Wije Werelt prive sanitairOp EuroParcs Resort De Wije Werelt is kampeerplaats ‘Comfort privé’ voorzien van privé sanitair. De camping ligt in de bossen van Otterlo op de Veluwe. De camping heeft in 2019 de Zilveren Zoover Award gewonnen.

Kinderen kunnen spelen in de speeltuinen, het zwembad met kleuterbad, de Veluwse kinderboerderij, het indoor speelparadijs of in het kindertheater. Tijdens de schoolvakanties is er animatie met Beau & Bloem. Ook worden er geregeld leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud.


Camping IJsselstrand Kampeerplaats Comfort Plus met privésanitairOp Camping IJsselstrand hebben ze Kampeerplaats Comfort Plus met privé sanitair. Camping IJsselstrand is een grote en levendige familiecamping met vermaak voor jong en oud.

Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuintjes op de kampeervelden. Verder kunnen ze zandkastelen bouwen op het strand, zwemmen in de IJssel, plonzen in het zwembad met schuifkap, spelen in het peuterbad, sjezen van de waterglijbaan of bubbelen in de jacuzzi.

In het hoogseizoen is er een animatieteam die leuke activiteiten organiseert. Van knutselen, spelletjes en playbackshows voor de kleintjes tot sportwedstrijden voor de oudere jeugd.

Andere provincie?

Ga terug naar alle campings met privé sanitair, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Texel Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg