Campings met privé sanitair in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in Noord-Brabant? Hieronder vind je een overzicht van alle kindercampings met privé sanitair in Noord-Brabant.

Campings met privé sanitair in Noord-Brabant

de achterste hoef camping met prive sanitairOp Camping De Achterste Hoef hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. Op de camping is genoeg te doen voor kinderen, ze kunnen zwemmen en spetteren bij de recreatieplas met strand en waterglijbaan, in het verwarmde buitenzwembad, of in het binnenzwembad.

Verder kunnen ze klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin en bij de kabelbaan, meedoen met het activiteitenprogramma van het animatieteam, of springen op de airtrampoline. Voor de tieners (12+) is er de Chillerzz jeugdlounge.


RCN de Flaasbloem kampeerplaats met privé sanitairOp camping de Flaasbloem hebben ze kampeerplaatsen met verwarmd privé sanitair. De camping ligt aan een recreatiemeer met strand, glijbanen en speeltuin.

Er is ook een binnenzwembad, waterspeelparadijs en animatieteam op de camping aanwezig. En tijdens de schoolvakanties rijdt er voor de kleinste gasten een speciale Flaasbloemeltrein.


Camping Ter Spegelt met prive sanitairOp Camping TerSpegelt hebben ze kampeerplaatsen met privé sanitair. De camping heeft een zwemvijver en recreatiemeer met strandjes, een vernieuwd binnenzwembad en een overdekt zand-/water speelparadijs.

Het recreatieteam organiseert leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, denk hierbij aan bandraften, outdoor cinema, blobben, sterrendisco en een sprookjestocht. Verder zijn er diverse sportveldjes, een airtrampoline, fietscrossbaan, dubbele tokkelbaan en een midgetgolfbaan.


Camping de Paal met prive sanitairOp Camping de Paal hebben ze super comfortplaatsen met privé sanitair. De camping was winnaar Camping van het Jaar 2019 in de categorie ‘de fijnste gezinscamping’.

Er is een grote water- en zandspeeltuin waar de kinderen zandkastelen en dammen kunnen bouwen. Verder kunnen ze knutselen, naar de kinderboerderij, hutten bouwen en crossen op de camping-fietscrossbaan. Op alle kampeervelden zijn speeltuintjes te vinden en er is een tropisch binnenzwembad met glijbanen en een verwarmd buitenbad.


Boerderijcamping Van t Zandeind met prive sanitairOp Boerderijcamping Van ’t Zandeind hebben ze staanplaatsen met verwarmd privé sanitair. De boerderijcamping ligt tussen de weilanden en koeien.

Onder begeleiding is het mogelijk om de dieren te aaien en knuffelen. Er is een speeltuin met trampolines, legoblokken en skelters, en de kinderen kunnen helpen met koeien voeren en andere klusjes op de boerderij.

Andere provincie?

Ga terug naar alle campings met privé sanitair, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Texel Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg