Campings met privé sanitair in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in Zuid-Holland? Hieronder vind je een overzicht van alle kindercampings met privé sanitair in Zuid-Holland.

Campings met privé sanitair in Zuid-Holland

Waterbos-Comfortplusplaats-prive sanitairOp Molecaten Park Waterbos hebben ze comfortplusplaatsen met privé sanitair. De camping ligt direct aan de duinen op loopafstand van het kindvriendelijke strand van Rockanje.

Op de camping is een zwembad met kinderbad, speeltuin met airtrampoline en een panna- en basketbalveld aanwezig.


Camping Duinrell Privé sanitair BeukenveldBij camping Duinrell hebben ze op het Lindenveld en het Beukenveld kampeerplekken met privé-sanitair.

Als je kampeert op camping Duinrell dan heb je onbeperkt toegang tot de attracties en het buitenzwembad van het Tikibad. In de schoolvakanties en de weekenden is er een animatieteam die leuke activiteiten organiseert.


Rondeweibos prive sanitairOp camping Rondeweibos hebben ze comfortplaatsen waar je een privé sanitair unit in het sanitairgebouw bij kunt boeken. De camping ligt direct achter het Noordzeestrand in een duin.

Er is een verwarmd zwembad met kinderbad en glijbaan. Ook is er op de camping een speeltuin met airtrampoline, pannaveld en Chillclub voor tieners aanwezig.

Andere provincie?

Ga terug naar alle campings met privé sanitair, of ga meteen naar een andere provincie:

Noord-Holland Texel Groningen Overijssel
Zuid-Holland Utrecht Friesland Gelderland
Zeeland Noord-Brabant Drenthe Limburg